Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan nők, akiknek tetszik a hosszabb szakáll?
Figyelt kérdés
Előző képem töröltették úgyhogy csak vágott képet mutatok, hogy ne érezze magát senki rosszul miattam....
Ekkora szakáll menő, gusztustalan vagy ciki?
Leborotválni majd csak akkor fogom, ha már meguntam, de az nem mostanában lesz.
2019. nov. 3. 18:06
31/34 anonim válasza:
Én màr gyerekként is viszolyogtam töle. Ez valahogy felnöve sem vàltozott.ha divat ha nem.
32/34 A kérdező kommentje:
Nálam nem divatolás a szakáll!
2019. nov. 29. 20:42
34/34 A kérdező kommentje:
Fiatal koromban kezdtem növeszteni és nem is tudnám már úgy elképzelni magam, hogy szőrtelen az arcom.
2019. nov. 29. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!