Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan nők, akiknek tetszik a hosszabb szakáll?
Előző képem töröltették úgyhogy csak vágott képet mutatok, hogy ne érezze magát senki rosszul miattam....
Ekkora szakáll menő, gusztustalan vagy ciki?
Leborotválni majd csak akkor fogom, ha már meguntam, de az nem mostanában lesz.
A képen levő még tud tetszeni, ha szépen karban van tartva és illik az illető arcához, stílusához. Bár nem olyan szinten tetszik, hogy csakis ez jön be.
Az ennél hosszabb már nem.
ahh. oke. amugy komolyan nem ertelek, szerintem jobban nezel ki, mint az atlag (van egy ilyen arab csodoros beutesed mar jo ertelemben:D) de ehhez meg csomo frusztraciot sugarzol, amit nem tudok hova tenni. oszinten azt se ertem miert kerdezgeted itt h nezel ki, kb olyan, mint a vekony lanyok akik kirakjak, h mennyit kellene fogyniuk:D
egy magaval rendben levo pasi(ami a vonzerot nagyban befolyasolja) nem tenne megjegyzest akarki eletkorara v mittom, hanem elkonyvelne a kritikat es kesz. bar ott kezdodik h fel se tenne ilyen kerdeseket, de most ettol tekintsunk el.
neked csak lazabbnak kene lenni, itthagyni ezt a fos topikot es kesz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!