Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi aki tetszik, kapcsolatos. Vagy rosszabb palira fanyalodom, vagy egyedül vagyok? Mák kell pont ott lenni, mikor 1 rövid időre szingli lesz, pláne, h sokszor úgyis megvan a jelöltje. Még több szerencse kell, h valaki értem dobbantson.
Figyelt kérdés
2019. nov. 3. 13:53
11/18 anonim válasza:
Igen, utolsó, és a szép nőknek is mindig van valakije és ezért nem válaszolnak nektek társkeresőn, mert már száz levelet kapott stb. stb. Marha nagy életigazság, hogy a szép emberek kelendőek.
12/18 anonim válasza:
Igen, néha szerencse kell. A férjemnek szeptember közepén ért véget egy 10 éves kapcsolata, nekem szeptember végén egy 7 éves. Épp jókor találkoztunk, novemberben már együtt is voltunk.
13/18 anonim válasza:
Teljesen igazad van.. Én is hasonló cipőben járok, viszont én biztosan nem fogom levenni a lécet, csak, hogy ne legyek egyedül. Másnak is rossz lenne és nekem is.. Sajnos ha végig korrekt próbálsz mindenkivel maradni és őszinte, akkor egy kicsit nehezebb... De semmi sem kilátástalan, ha bízol magadban. :)
24/F
14/18 anonim válasza:
11 ne nekem helyeselj hanem a kérdezőnek segíts ezt felfogni. A társkeresős példád pontatlan. Nyilvánvaló hogy kapcsolatban élők is közül is jópáran fenn vannak, de a nem válaszolás nettó bunkóság(feltéve ha nem bunkó már az ismerkedő levél maga)
15/18 anonim válasza:
Mit nem értesz a társkeresős részen? Azt fogd fel, hogy hiába írogatsz az 5000 lájkos csinibabanak, mert te leszel aznap a 100., és nem valószínű, hogy pont neked fog visszaírni.
Iróniábol helyeseltem, a kommented miatt. :)
16/18 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint ezek a nemválaszolós sztárallűrök nem is elsősorban a csinibabák sajátosságai hanem a fiatal koruk miatt akkor éppen kapós, de amúgy nem nagy szám típusú csajoké. Volt hogy én is úgy írtam rá csajokra hogy külsőre so so de bemutatkozója alapján lehet közös téma és az vezethet valamiféle viszonyhoz. Nos ezek a lányok (akik után nem fordul meg az ember de amíg szembe jön sem fókuszál rá az ember) fullba tagadták meg hogy válaszüzire méltassanak holott netes társkeresös időszakom előtt meg után is spontán ismerkedtem és melegedtem össze már már címlaplány kaliberekkel
17/18 anonim válasza:
Ja, hát a címlaplany kaliberek egész biztos rendesen el, mint az átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!