Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar komoly kapcsolatot egy férfi, ha közben mégis magányos?
2 hónapja ismerkedek egy pasival, akit napi szinten szoktam látni. Mindketten 30 fölött vagyunk kicsivel. Eleinte távolságtartó volt, mindig zavarban volt a közelemben, de kezdeményezett, mindig ő ír nekem először, stb. Volt már hogy beszélgettünk lelkisebb dolgokról is, akkor úgy éreztem, mintha kezdene ragaszkodni. A viselkedéséből az jön le, hogy az a típus aki kötetlenül szeret élni, de mégis magányos. Máskor meg úgy viselkedik, mintha csak szexet akarna, merthogy nem vagyunk gyerekek már és tart attól hogy beleszeretek. Egyébként biztosan nem nőfaló, és az is nyilvánvaló, hogy nagyon rég volt már együtt nővel.
Hogy kell kezelni az ilyen pasit? Még én se tudom pontosan mit akarok tőle, de azt se akarom, hogy ha lefekszünk, akkor utána eltűnjön...
Magyarul csak általánosítasz.
Bár még mindig jobb, mintha tapasztalat lenne..
Egyáltalán nem sok férfi olyan, hogy a szex után csak úgy leszarja a nőt. Sőt ez kvázi ritka. Még azok körében is, akik szexre hajtanak. Ha a nő nem elviselhetetlen, akkor még a szexre hajtó férfiak többsége sem hagyja ott. Hanem inkább közöttség nélküli kapcsolatot akar belőle, vagy több szexet.
Persze van olyan, akit te mondasz, de az nagyon ritka.
Nem akarja lekötni magát, vagy veled nem.
Azt csak ő tudhatja, magányos - e valójában. Talán neki így a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!