Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg nem jó ha a férfi a közszférában dolgozik?
De, jó. Gondolom, vannak férfi munkatársaid, és agglegény mindenki.
Ha te mindig ezt tapasztalod, akkor a hiba a te készülékedben van. Nem a magas fenntartású, kikent-kifent instaszökevényekre kell rámozdulni. Az se árt, ha an benned valami vonzó a másik nem számára.
Én se nagyon ismerkednék olyannal, aki egy ilyen egyszerű kérdésre se ad egyenes választ.
Mi abban a nagy titok, hogy mi a munkád?
Érdekes ez a kérdés felvetés, még ezt én sem tapasztaltam. Közszférában dolgozok és az összes munkatársamnak van barátja, barátnője, vagy házastársa.
Egyetértek azzal a hozzászólóval, aki azt írta, hogy ilyen kérdésnél nem az a lényeg, hogy közszféra vagy nem, hanem, hogy pontosan mivel foglalkozol. Én konkrétan meg szoktam mondani, nekem sem írtak anno sokszor ezután, de az nem baj, mert akkor nem illünk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!