Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek a messenger beszélgetésnek elutasítás lett a vége?
Pár napja, csütörtökön egy református, evangélikus közös Istentiszteleten vettem részt. Én evangélikus vagyok, így a református templomba nem szoktam nagyon járni, körülbelül 5 éve voltam ezelőtt. Amikor az Úrvacsorához álltunk sorba magam elé engedtem egy szép lányt. Kiderült, hogy facebookon ismerősöm. Egyszer talán fél éve váltottunk pár szót.
Azon az egyetemi informatika szakon tanul, ahol én végeztem. Most pár hónapja ott vagyok rendszergazda. Tehát lenne közös érdeklődés a valláson kívül is talán.
Tudom, nem a vallás az általános nyitótéma egy messenger beszélgetésben, de most ez adta magát számomra. Meséltem neki, hogy hogyan kerültem az evangélikus közösségbe. Ő is tett utalást, hogy nem mindig volt református. Visszakérdeztem, hogy ő hogyan került oda, de ő erre elhajtott kb. Tudom, lehet túlzottam is megnyíltam neki, és lehet nem várhatom tőle azonnal ugyanezt. Azt mondta, hogy a messengeren nem akar ismerkedni, bár volt olyan utalása miszerint egyáltalán nem.
Ezzel köszönt el tegnap éjjel 11 körül:
https://pastebin[pont]com/dxPeZhfe
Szeretném megpróbálni randira hívni. Nem tudom, hogy van-e így értelme. Én 26/F vagyok. Ő meg a húszas évei elején járó lány.
Barátom, ez off.
Élőben érdemes megpróbálnod még esetleg.
ezt a lányt hagyd
illetve engedd el a messengeren való ismerkedést is (tudom, hogy neked nagyon kényelmes)
Na pont ezért utasít el csomó nő bunkón egy pasit.
Mert képtelenek sokan megérteni, hogy valakinek nincs kedve velük éppen ismerkedni.
Megmagyaráznia sem kell miért, zokon venned sem kell, de el ne hívd randira egy ilyen után.
Esetleg ha újra véletlenül összefuttok és van olyan program ötleted, ami érdekelheti, meg tudod neki említeni. De akkor se eröltesd magad rá!
F31
Kérdező, a magánügyed, hogy te hogy élsz, mi a vágyad, ha az adott nő nem vágyik rád, akkor neked hiába kéne ő..
Senkire nem eröltetheted rá magad..
F31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!