Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire taszító egy kis nyuszi?
Akárhányszor próbáltam ismerkedni nyuszis gazdiként annyiszor kaptam visszautasítást.Olyan indokkal,hogy bent ne tartsak állatot mert azoknak kint a helyük.Vagy éppen fújj de büdös lehet nálad. Miközben tisztán van tartva a nyuszim nincsen szaga. Nem értem,hogy miért ennyire visszataszító a férfiak számára az,hogy bent van egy nyuszim aki ráadásul szobatiszta és semmi baj sincsen vele.Ennyire baj lenne,hogy bent van nálam egy kisemlős? Vagy rossz emberekkel ismerkedtem?
Most van párom akit nem zavar,hogy van bent egy nyuszim,de érdekelne más férfi véleménye is,hogy ti,hogyan állnátok ahhoz a dologhoz,hogyha a kiszemelteteknek van egy kisemlőse a házba.(:
Állattartóként teljesen megértem ha mások idegenkednek tőle, te miért nem?
Én sem fogadom el mindenki kedvencét, van akié szimpatikus, barátkozom is vele, de mégsem az enyém.
Másrészt van akinek kínokat okoz az állatszőr pszichésen, az ürülék a lakásban mindegy, hogy alomban vagy sem, állatos kézzel simogatni a kedvesedet stb.
Bocs, de mi az, hogy szobatiszta? Kiengeded a lakásban és ha piszkitani akar akkor kéredzkedik mint a kutya? Mert ezt kötve hiszem. Inkább azt tudom elhinni, hogy a kis bogyóit hullajtja amerre megy. Persze nem volt még nyulam a lakásban de amik a nagyszüleimnek voltak ólban azok így csinálták.
És amit már egyszer írtam egy hasonló kérdésre, volt hörcsög meg tengerimalac a gyerekeknek, hát hiába a napi szintű takarítás én éreztem őket. Nem volt förtelmes bűz de érezhető volt, hogy van állat. Mert ugye pisil, kakil és nem rögtön takarítasz ahányszor ezt megteszi vagyis érezni. Hogy kit mennyire zavar az ilyen azt meg mindenki döntse el magának.
46F vagyok.
Nem tűrnék meg kutyát, macskát a lakásban.
A nyuszi határeset.
Ha megismerkednék valakivel, aki nyuszit tart, nyilván elmennék hozzá, megnézném hogyan él a nyuszijával. Előre semmiképp se mondanék olyat, hogy "fújj, de büdös lehet nálad". Mindenkivel közlöm, hogy a macskapisinél kevés büdösebb dolog van a világon.
Itt a gyakorin a párkapcsolatoknál, családi kérdéseknél rengeteg olyan kérdező van, akik párjukkal együtt kutyá(ka)t tartanak lakásban/házban (bent). Tehát igen, rossz férfiakat fogtál ki, de rengeteg másik férfit ez nem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!