Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti értékelnétek egy ilyen lányt?
Nagyon sokmindent megélt, fiatal kora ellenére nagyon bölcs, és egy igazi harcos. Mindig mosolyog. Most épp fogyókúrába és kemény edzésbe kezdett. Nagyon elszánt, és egyre magabiztosabb.
Csupa szív, csupa szeretet, csak sajnos nehéz megérteni a lelkét.
Ööö, a "nagyon sokat megélt" kitételed elgondolkodtató. Túlélt egy tömegkatasztrófát, évekig prostituált volt, vagy elvesztette a szüleit: minden esetben érvényes a nagyon sokat megélt kifejezés, ergo értelmezhetetlen. Pontosításra szorul.
A "nehéz megérteni a lelkét" szintúgy bármit jelenthet. Angyal vagy bolond?
Az, hogy fiatal kore ellenére nagyon bölcsnek állítja be magát, sejtet némi különleges hópihe attitűdöt. Ez nem mindenkinek jön be.
Az, hogy fogyókúrázik, sem jelent önmagában semmit, hiszen lehet, hogy el van hízva, de az is előfordulhat, h testképzavaros.
Megjegyzem, az értékelés szó ebben a szövegkörnyezetben félrevezető, van olyan személy, akit akár nullára is értékelhetsz, ugye...
Összefoglalom. A lánynak alakulóban van az énképe, ezért használ ilyen szubjektív kifejezéseket önmaga jellemzésére. Kora és fejlettsége miatt visszajelzésfüggő. Az énmunka útjára lépett.
További jó haladást!
Bocs de ez eddig egy nagy nulla. Marhára nem érdekel más mit élt meg. Bölcs? Valóban? 29 éves orvos vagyok jártam több, mint 20 országban, láttam embereket születni és sajnos meghalni is én is mentettem meg embert és volt olyan is, hogy majdnem eltettem láb alól, napi szinten foglalkozom emberek problémáival és általában igyekszem segíteni, de basszus a plafon leszakadna, ha azt mondanám, hogy bölcs vagyok. Ahhoz le kell élni egy egész életet! Ráadásul egy bölcs ember soha nem nevezné magát annak. Te nem bölcs vagy, hanem egoista. Ez az igazi harcos téma is egy vicc. Mindenki igazi harcos a maga módján. Ez az egész le írás egy tipikus, önmagát nem ismerő egócica leírása. Visszataszító.
Engem az érdekel, hogy egy nő kedves-e, a cukormáz mem kell, a kedvesség viszont igen.
Az érdekel, hogy intelligens, művelt ember-e lehet-e vele beszélgetni.
Az érdekel, hogy mit tett le eddig az asztalra, tanult, dolgozott, vagy csak riszálta a seggét és egy balekot keres aki eltartja.
Az érdekel, hogy van-e olyan dolog, amitmind a ketten szeretünk, tudunk-e közös programokat csinálni.
Így ezzel a leírással egy hatalmas nullának tűnsz kedves kérdező, ugyanis semmit nem írtál magadról, ami nekem számít, max annyit, hogy fogyóznod kell ami negatívum.
Nem, egyáltalán. Egy fiatal mióta bölcs? Oda kellenek az évek és a tapasztalat. Innentől kezdve ez már nálam a nagyképűség határát feszegeti.
Fogyókúra, edzés. Kisebbrendűségi érzés, ezt akarja orvosolni az agresszív önimádatával, mivel eddig senki sem vette észre. Na majd most ő megmutatja a világnak, hogy ő mennyivel több. Általában ezek a fellángolások idővel elhalnak.
Nehéz megérteni a lelkét. Pszichés gátak, blokkok, sérelmek.
Ami engem illet, sosem preferáltam a testes nőket, sőt, kifejezetten a karcsú, szép alakú nők tetszettek. Emellett a személyiség is nagyon fontos, nem igazán nyerő az, amikor egy lelki sérülttel kell foglalkozni.
A válaszom: nem.
"Oda kellenek az évek és a tapasztalat."
Valójában semennyire időre nincs szükséged a legmagasabb bölcsességhez. Maga a bölcsesség önmagunk ismeretéből ered, nem pedig az évek számától. Egy 20 éves is ismerheti önmaga valódi lényét a legnagyobb mélységig.
16-os. Sok ezo meg szabó petikét olvastál. Majd ha megéled mondjuk az 50-et, visszagondolsz a 20-as énedre, rájössz miről is beszéltem. Az viszont igaz, hogy nem minden öreg bölcs. Sőt, nagyon kevesen vannak.
Azzal hogy te tisztában vagy magaddal, még köszönő viszonyban sem állsz a bölcsességgel. Az viszont tény, hogy minden fiatal sokkal többet képzel magáról, mint aki a valóságban.
Az út maga a bölcsesség. Az út megtételéhez idő kell...
Már akkor is jó úton haladsz, amikor a saját rendszerezett gondolataidat közvetíteni tudod. A bölcsesség alapja a gondolkodó természet és az önálló kritikus szemlélet. A legfontosabb pedig hogy ítélkezés nélkül tudj elfogadni dolgokat. Nem szükséges az életed részévé tenni mindent, pontosan ezért.
A fenti leírás pontosan ennek az ellentéte. Görcsös akarás és bizonyítás.
Ezt nem valahol olvastam, hanem a belső megéléseim és felismeréseim által tudom. De ez a tudás nem az elme szintjén értelmezendő, hanem egy magasabb szinten. Valójában nem lehet tudni semmit azon kívül, hogy mi illúzió és mi nem. A legmagasabb bölcsesség valójában nem más, mint az egó feloldásából eredő egységtudat, ami a végső valóság is egyben. Ebben a tudatállapotban nem rántanak magukkal az érzések és a gondolatok, mert teljesen föléjük emelkedtél.
A változás nem más, mint hogy mindig más gondolattal és érzéssel azonosulsz. Az egység tudatban viszont nem azonosulsz semmivel, így soha nem is változol. Csak az tud változni, aki előtte azonosult valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!