Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti értékelnétek egy ilyen lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti értékelnétek egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés

Nagyon sokmindent megélt, fiatal kora ellenére nagyon bölcs, és egy igazi harcos. Mindig mosolyog. Most épp fogyókúrába és kemény edzésbe kezdett. Nagyon elszánt, és egyre magabiztosabb.

Csupa szív, csupa szeretet, csak sajnos nehéz megérteni a lelkét.

2019. okt. 30. 22:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom, hogy érdekelnék-e egy ilyen lányt.
2019. okt. 30. 22:17
 2/18 anonim ***** válasza:
83%
Vagy te vagy ez a lány és szerelmes vagy magadba, vagy egy lúzer srác vagy, aki szerelmes ebbe a lányba. Nem tudom melyik a rosszabb.
2019. okt. 30. 22:22
 3/18 anonim ***** válasza:
57%
A férfiak jelentős hányada a kerek formákat értékeli elsősorbam, nem a lélek edzettségét. Persze itt majd leírják, hogy milyen nagy romantikisak is valójában. Hogyne :-/
2019. okt. 30. 22:23
 4/18 anonim ***** válasza:
52%
Engem érdekelne ennyi alapján, persze ehhez személyesség kell. Itt inkább az a kérdés, hogy én érdekelném-e őt? 31F
2019. okt. 30. 22:28
 5/18 anonim ***** válasza:
Én értékelném, sajnos manapság nem szeretnek igazán az emberek (mármint nem konkrétan engem, általánosságban), jó pont ha valaki tud.
2019. okt. 30. 22:32
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
A bölcs nem nevezi magát bölcsnek.
2019. okt. 30. 22:32
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Kevés az információ. A fogyókúra önmagában nem túl sok infó, és "visszájára is elsülhet". Én ismertem 30 kilót fogyott csajt, aki a fogyása után beképzelt, rideg és nagyképű lett, pedig előtte vidám, közvetlen és jófej volt. Csupa szív és szeretet, de sajnos nem maradt olyan :/
2019. okt. 30. 22:36
 8/18 anonim ***** válasza:
4%
Sokkal értékesebb lehetsz mint bármelyik másik úgyhogy igen
2019. okt. 30. 22:43
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, harcos tekintetében én is ilyen vagyok, tehát lehet, hogy passzolnánk is.
2019. okt. 30. 23:04
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi értékelnénk téged, az a baj, hogy te utasítanál el minket
2019. okt. 30. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!