Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl helyes férfiak, mennyire rossz érzés, hogy hamarosan megint jönnek az ünnepek, a Mikulás, Karácsony, Szilveszter-Újév, és újra vagy még mindig egyedül vagytok, mint x éve? Nem rossz úgy enni mindenfelé?
17: Bocs, ha kiragadom a látszat szót, de pont ez a lényeg, hogy ne látszat legyen. Ne egy felvett viselkedési minta, álarcot mutass magadról, hanem tényleg magától kell jöjjön.
Szerinted én nem kaptam meg anno fiatalon, hogy "fúderonda" pl. Anno nagyon rosszul esett, de ma már csak mosolygok az ilyeneken. Nem szabad, hogy győzzön az ego, szvsz.
Én is voltam hullámvölgyben, nem is kis ideig. Elég soká lett párom. Stb. De szerencsére elértem azt, hogy megint a természetem pozitív legyen alapból. :)
Újra társkeresőzök és elég sok pozitív visszajelzést kapok, szóval nem reménytelen az ügy. :)
ENFP
Hát ja, csak tudod ám, ha semmilyen látszatot nem veszek fel akkor az alap személyiségem marad ami hát nem tudom bárkinek is szimpatikus-e. Egy érmegyűjtögető, mindenen filózgató geek aki nem illik sehová és szinte majdnem minden dogmát elutasít nem biztos, hogy valaha is sikeres lesz. De hát minden más csak látszat lenne.
Meg hát te ugye ENFP vagy, az elég sokaknak szimpatikus jellemet takar. Na, de én egy kicsit másnak születtem (INFJ), ami nem olyan szimpatikus :D Tudom, sokan hülyeségnek tartják, de én nem.
Persze havernak jó vagyok sokaknak, de közeli barátnak vagy még több nem nagyon. De, hogy őszinte legyek én is max 3 olyannal találkoztam 27 év alatt akiknek jelleme majdnem tökéletes lett volna. Csak az egyikük messze él és férjnél van, a másikuk meg 13 évvel fiatalabb. Én 27 vagyok. Azt hiszem érthető mi is a probléma itt :D Harmadik esetnél meg csak úgy random eltűnt az illető. Eh!
Edricus: vedd úgy, hogy hiper infp vagyok 😅 (csak vitzelek).
Ne is mond, tudod miyen nehéz olyan nőt találni aki "megfelel az elvárásaimnak" (gyűlölöm ezt a szóösszetételt). És nem a külsőségekről van szó. :P
Néha magamra kell szólnom, hogy szálljak le a száguldó idealista vonatról kicsikét, oszt nézzek már körbe kicsikét. :)
Fogalmazzunk úgy, hogy neked is egyszerűen csak meg kell találnod a foltosat/zsákodat. Volt egy tök aranyos japán kocsireklám, ahol a nőnek meg a férfinak ugyanaz volt az autója (amit reklámoztak, ki gondolta volna😅)
Egymásra találtak, neked is van biztos olyan "autód", kell lennie. 😊
De először azért nem árt ha kicsit kihúzod magadat az egod csapdájából. :)
(előző barátnőm egy nagyon zárkózott infj volt, szénné motiváltam 😊)
AMÚGY a személyiség kora gyerekkorban alakul ki igazán, ha jól tudom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!