Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl helyes férfiak, mennyire rossz érzés, hogy hamarosan megint jönnek az ünnepek, a Mikulás, Karácsony, Szilveszter-Újév, és újra vagy még mindig egyedül vagytok, mint x éve? Nem rossz úgy enni mindenfelé?
Egyetértek a szar idős résszel :( Soha nem lesz már olyan, mint régen volt. Szétcseszték a földet, egyre melegebb lesz ezen a területen. Most is ment a vidámkodás, hogy nyárvégi idő volt októberben - én majdnem belehaltam.
5: Szerintem ez ordas nagy hülyeség. Én objektív nem vagyok egy nagy szám, de tudom jól, hogy baromi sokat számít a személyiség, mert azt sugárzod kifelé. Ha nekem is sikerül a "nem nagy szám" külsőmmel ismerkedni, akkor másnak is simán. :) Búvalbélelten nehéz. :)
Kérdésre a válasz: tökre várom, hogy szenteste a család összeüljön. :) Lecarom az ajándékokat is, csak legyünk együtt jó hangulatban. :)
Szilveszterkor/újévkor otthon leszek a cicó miatt, ki is kértem magamat melóban, 'szal vele fogok bandázni. ☺️
Tl;dr: nem olyan rossz az. :)
A "nem nagy szám" külsőd az enyémhez képest valószínűleg főnyeremény.
Nehéz úgy vidámnak látszani - és főleg spontánnak nehéz - hogy attól kell tartani, hogy mikor szólnak be vagy fikáznak le valami sértéssel.
Azért mert (momentán) nincs nőm barátaim még vannak.
És velük mászkálunk minden felé. Az étkezéssel sosem volt gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!