Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem túl helyes férfiak, mennyire rossz érzés, hogy hamarosan megint jönnek az ünnepek, a Mikulás, Karácsony, Szilveszter-Újév, és újra vagy még mindig egyedül vagytok, mint x éve? Nem rossz úgy enni mindenfelé?

Figyelt kérdés
2019. okt. 30. 18:44
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Egyetértek a szar idős résszel :( Soha nem lesz már olyan, mint régen volt. Szétcseszték a földet, egyre melegebb lesz ezen a területen. Most is ment a vidámkodás, hogy nyárvégi idő volt októberben - én majdnem belehaltam.

2019. okt. 30. 19:22
 12/28 anonim ***** válasza:
#7! Elmondjam a poént? Azért nem lett belőle hosszabb és mélyebb kapcsi, mert neki nem tetszettem:( pedig nem voltam csúnya,igényes,kedves csaj voltam/ vagyok.csak szemüveges.
2019. okt. 30. 19:26
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
#11 emlékszem mikor gyerekkoromban derékig érő hóbuckákat hordott össze a szél. A szomszéd lépcsőházból a pincén jártak át az emberek, mert eltorlaszolta a hó az ajtót. Az idei tél meg bhaszdmeg, egy keddi napra esett. Phaszom.
2019. okt. 30. 19:28
 14/28 anonim ***** válasza:
III.Edricus Anxious! Pedig Te tök értelmesnek tünsz innen. Szerintem az intellektussal is lehet imponálni. Már ha vevő rá az illető.
2019. okt. 30. 19:32
 15/28 A kérdező kommentje:
évek óta nincs jó hó. Én már 34 vagyok, de mikor ált sulis voltam, itt borsodi kis településen volt sokszor az utakon 30 centis hó és 2-3 napig suliba sem kellett menni. Középsuliban is volt olyan, hogy mentem haza, de édesapám elém jött (rendőrtiszt volt), hogy a városból a mi településünkre kifelé vezető úton 3 óra alatt 55 centis hó jött össze-nincs hókotrás sem, mert fújt a szél nagyon, és már sötétedik, így reggelig a rendőrségen kellett aludnunk. Már ilyen nincs.
2019. okt. 30. 19:34
 16/28 anonim ***** válasza:
47%

5: Szerintem ez ordas nagy hülyeség. Én objektív nem vagyok egy nagy szám, de tudom jól, hogy baromi sokat számít a személyiség, mert azt sugárzod kifelé. Ha nekem is sikerül a "nem nagy szám" külsőmmel ismerkedni, akkor másnak is simán. :) Búvalbélelten nehéz. :)

Kérdésre a válasz: tökre várom, hogy szenteste a család összeüljön. :) Lecarom az ajándékokat is, csak legyünk együtt jó hangulatban. :)

Szilveszterkor/újévkor otthon leszek a cicó miatt, ki is kértem magamat melóban, 'szal vele fogok bandázni. ☺️

Tl;dr: nem olyan rossz az. :)

2019. okt. 30. 20:00
 17/28 anonim ***** válasza:

A "nem nagy szám" külsőd az enyémhez képest valószínűleg főnyeremény.

Nehéz úgy vidámnak látszani - és főleg spontánnak nehéz - hogy attól kell tartani, hogy mikor szólnak be vagy fikáznak le valami sértéssel.

2019. okt. 30. 20:04
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert (momentán) nincs nőm barátaim még vannak.

És velük mászkálunk minden felé. Az étkezéssel sosem volt gondom.

2019. okt. 30. 20:16
 19/28 anonim ***** válasza:
Leszarom. 🙂
2019. okt. 30. 22:14
 20/28 anonim ***** válasza:
Tudja a fene. Igazából 30 felett még soha senkim sem volt, szóval nem fura, hanem ez a megszokott, mindig is így volt. De vannak persze család, barátok, tennivalók, hobbik, dolgok, amik miatt ritkán tűnődik el az ember azon, hogy most akár randizhatna is ha másképp alakul az élet. :)
2019. okt. 30. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!