Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltatok volna a helyemben, lehet hogy egy nagy lehetőséget halasztottam el?

Figyelt kérdés

A Keleti felé egy lánnyal utaztam. Oda jött hozzám hogy tudnék e segíteni a keletibe mert itt dolgozott egy háznál és menne haza erdélybe és teljesen el van veszve. Nagyon kis cuki csinos 27 éves erdélyi falusi lány volt. Nagyon kétségbe volt esve, teljesen elveszettnek látszott, így segítem neki, sokat beszéltünk, akart pénzt is adni és hogy milyen rendes pasi vagyok hogy itt várok vele, amúgy teljesen szingli. Aztán feltettem a vonatra és elment Erdélybe.

Amúgy szinte barátnőm sem volt, mert a Pesti lányok nem akartak és nem vagyok helyes, de úgy éreztem ennél a nagyon szép falusi erdélyi lánynál lett volna esélyem, csak messze van. Amúgy nagyon egyszerű szegény kedves lány volt

2019. okt. 28. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Költözz Erdélybe!
2019. okt. 28. 18:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, nyomás utána!
2019. okt. 28. 18:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd, a közösségi médiát mostanában kapcsolattartásra is lehet használni, szóval megkerestétek volna egymást, lehet most vele beszélgetnél, nem minket kérdeznél.

Jobb hogy nem rohantad le, de az ismerkedést folytatni tudtad volna pl. messenger-en, aztán gondolsz egyet, és meglátogatod, ha lebeszélitek.

Inkább ennél a résznél követtél el hülyeséget.

2019. okt. 28. 19:02
 4/7 anonim ***** válasza:
32%
Mire vársz még? Tessék szépen felkeresni ha megvan az elérhetősége.
2019. okt. 28. 19:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy bejöttél neki.

Nekem is volt hasonló. Csomó erdélyi lány nagyon kedves és közvetlen, a magánéletéről is nyitottabban beszél. Ezt tapasztaltam én is. Ha élből bepróbálkozol, azt sem úgy kezelik, mint a pesti nők többsége. Akkor is közvetlenek maradnak, szemedbe mondják az őszintét. Pl hogy nem ad esélyt annak, hogy ilyen távolságból bármi legyen.

Ez csak itt Bpn tünik úgy, mintha akart volna valamit. Neki ez a természetes, ezt szokta meg a faluban. :)

Viszont én is sokszor elgondolkodtam már, hogy nekem egy ilyen nő kéne, és az sem baj, ha picit egyszerű, meg az se érdekelne, ha szerényen élnénk. Egyszerüen sugárzik belőlük valami, ami az itteni nők nagy részéből hiányzik...

Gondolom belélem is hiányzik. Lehet ez a hétköznapi fásultság oka.

2019. okt. 28. 19:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
*belőlem
2019. okt. 28. 19:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha tudod a nevét, akkor internet a barátod. Ha nem, akkor valóban béna voltál.
2019. okt. 28. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!