Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek ez az 5 tulajdonság a legfontosabb, ha ezekkel rendelkezel lehetsz bármilyen ember lesz párod?
Határozottság
Sármosság
Egzisztencia
Magasság
Izom mennyiség
Igen.
Ezzel simán eljuthatsz az ágyig.
Az már más kérdés, hogy a nő veled is marad....
Szerintem a nők többségének nem számít az izom mennyisége, sőt, ha nagyon ki vagy gyúrva, az sokaknál negatívum. A legtöbben a szálkás izomzatot preferálják. De amúgy fontossági sorrend, ahogy én látom:
- Helyes arc
- Határozottság
- Magasság
- Testalkat
- Minden más
Akik az intelligencia fontosságáról beszélnek, azok nem tudom, melyik alternatív valóságban élnek. 20-as korosztályban egyértelműen nem számít, vagy csak alig. Van egy volt osztálytársam, nem épp lángész a gyerek. Viszont jóképű, magas, sportos. Bármilyen nőt megkaphat, és meg is kap. Olyan barátnői vannak, hogy az ember csak néz. És nem, nem buta lányok.
Az is ironikus, hogy valaki szerint negatív, ha egy férfi minden nőnek be akar jönni mint potenciális partner. Erre két válaszom van: egyrészt a nők ízlése, preferenciái nagyon-nagyon egybeesnek. Természetesen vannak különbségek, de az irány többnyire egyezik. Másrészt a nők is minden férfinak tetszeni akarnak, még ha ezt itt gyakran tagadják is.
Határozottság: fontos, de van amikor ez elszáll azért legyen döntés képes.
Sármosság: nézőpont kérdése. Engem valahogy nem vonzanak a tipikus sármőrök.
Egzisztencia: ezt korhoz kötöm. Azért egy 30 évestől nyílván elvárható, míg egy 18-21 évestől nem. De, ha van fiatalon az szuper!
Magasság: azért ne legyen alacsonyabb nálam, de ezt is embere válogatja.
Izom mennyiség: nekem nem számít. Viszont azért egészséges erőnlét, állóképesség legyen.
- határozottság: fontos, de sokan összekeverik az agresszióval. Na, az taszító.
- egzisztencia: mi számít annak? Van, akinek a saját ház és az 5 évesnél nem régibb autó. Nekem ezek közül egyik sem fontos, legyen tisztességes munkája és tudja kezelni a pénzt.
- magasság: szintén kinek mi? Volt már velem egymagas barátom is (173 centi vagyok).
- izom mennyiség: nem hoz lázba. Normális, egészséges alkata legyen.
A felsorolásból kimaradt az intelligencia, a hasonló világnézet és a hasonló érdeklődés. Nekem ez tesz elsősorban sármossá egy férfit, a többi kevés.
Persze, a kérdés az, hogy aki a felsoroltakkal rendelkezik, annak ennyi elég-e, hogy legyen párja. Nyilván igen, mert van, akinek ennyi is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!