Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó érzésű 35-45 közötti férfitól-nőtől várnám a választ.30s nő vagyok. Szerintetek, aki beteg pl. endometroizises, pajzsmirigy problémával, autoimmun betegséggel küzd, de még szingli, az hogyan találhat magának párt?
Figyelt kérdés
2019. okt. 27. 13:33
11/16 anonim válasza:
De az autoimmun betegséget konkretizálnád? Mert nekem is van, és annyi a tünete, hogy vérszegény vagyok. De lehet autoimmun az MS, lupusz, 1-es típusú diabétesz. Nem mindegy.
12/16 anonim válasza:
37 vagyok, férfi, van egy alapbetegségem. Próbálkozok, de amint kiderül, hogy mi a helyzet, akkor a sok neten "tanult" ember elfordul tőlem, így nem lesz belőle semmi. Neten 5-10 levélválsás, és vége. Élőben kissé látszódik, hogy nem vagyok egészséges: így nézve meg még ennyit sem érek el... Mo.-n, akinek van valamilyen problémája 0-10%-al talál magának társat.
13/16 anonim válasza:
Neki Hashimoto nevű autoimmon betegsége van. Diabéteszhez hasonló kellemetlen tünetekkel, de megfelelő táplálkozással szinten tartható. Elvileg nem lehetetlen az összes problémád mellett gyereket vállalni/párt találni, mi nem terveztük komolyan gyereket.
15/16 anonim válasza:
Pm alulműködésem van, autoimmun típusú, endom nincs, de 2-es típusú diabéteszem kialakult az évek alatt. Ha jó dokid van, nem erről szól az életed, csak egyszerűen az életed része. Két gyereket szültem, igazából nem volt téma a betegségem. 3-6 havonta járok orvoshoz évek óta, mindig a hiánynak megfelelő kezeléseket kapom.
16/16 anonim válasza:
Nekem sikerült úgy párt találnom,csak endometriózisom van. Mondtam már az elején, hogy meddőséget okoz. Párom nem szeretne gyereket, tehát még jól is jött ki. Ha kellően tájékozott vagy és tudod, hogy 30 fölött szinte lehetetlen teherbe esni(az én dokijaim 25öt mondtak) endometriózissal és ezt el is fogadod, akkor olyan párt keress,aki nem szeretne gyereket vagy már van neki. Ha pedig szeretnél örökbefogadni,akkor ezt is érdemes még az elején letisztázni. Szerintem nem lehetetlen, csak ne áltasd magad és az új pasit a gyerekvállalással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!