Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy képes sok rusnya, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képes sok rusnya, de szószátyár férfi gátlástalanul csajozni és ezzel sikert sikerre halmozni?

Figyelt kérdés
Én 33 éves férfi vagyok, volt pár barátnőm társkeresőről (mind flúgos volt, vagy hisztis, megcsalós) 25 alattiakból. Már csak 25 feletti nők érdekelnek, én viszont őket nem nagyon élőben. Igazából az a gondok, hogy ha ráírok faceen egy nőre, ugye 10 ből 1 visszaír, az sem akar ismerkedni. Átlagos vagyok amúgy, de normális, értelmes, sportos, jól öltözött, diplomás. De mindegy, nem ez a lényeg. Sajna 25 felett a nők nagy része már stabil kapcsolatban van és nehéz úgy írni valakire rá (mondom, társkeresőt már soha), hogy nem tudod mi a helyzet, van-e valakije, stb...És ha kapok 6-7 nemleges választ, akkor 2-3 hónapig kissé megzakkanok, és senkinél se próbálkozok. Nagyon sok gátlástalan, nálam ezerszer rondább alaknak meg havonta új párja van, mert minden létező nőhöz odamennek, nem számít 49 elutasítás, ha az 50. betalál. Volt sok ilyen ismerősöm, annó egyetemen lement a srác buliba és addig szinte soha nem jött fel, még nem talált valakit aznap éjszakára. És nem is ronda lányokat talált meg a woody Allen külsejével sem. Az más kérdés, hogy szóf.sása volt, addig dumált, még a csaj be nem adta a derekát. Nekem ez ennyi idősen sem megy. Legyek gátlástalan?
2019. okt. 26. 19:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Jó, aki 50 személynél is bepróbálkozik az a "mindegy csak legyen valaki" stílus, még akkor is, ha külső alapján azért szelektál.

Ezért ennyire ne alacsonyodjunk le.

2019. okt. 26. 20:00
 2/13 anonim ***** válasza:
86%

bocs, de 33 évesen szerinted a legjobb stratégia facebookon zaklatni a nőket? :D Elég creepy. Meg elkeseredettséget sugároz.

Én 30 vagyok, az elmúlt néhány hónapba párhuzamosan 3 lánnyal volt szexkapcsolatom, tehát nem volt igazán hiányom, de azért lett alkalmi partnerem egy fesztiválról, egy nyári trainingről, meg badoo-rol is. Nem kell izzadtságszagúan hozzáállni, csak lazán.

Menj el új közösségekbe, túracsapatba, önkénteskedni, szakmai programokra, ezek többnyire tele vannak 20-25 éves lányokkal.

2019. okt. 26. 20:05
 3/13 A kérdező kommentje:
A cél érdekében bármit, és nem egyedüli ilyen ismerős volt, volt vagy egy tucat ilyen. Csak nekem nem megy ez, 4-5 elutasítás már rosszul esik, 7-10 meg már fájdalmas nekem. Kissé érzékeny vagyok, aláírom.
2019. okt. 26. 20:07
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
#2: hihető. Mutass egy képet, akkor hiszem csak el, ha nem úgy nézel ki, mint egy teleszart búvárruha.
2019. okt. 26. 20:13
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, ha csak szimplán "valakit" akarnál találni, az biztos neked is menne, de gondolom nem adod egy bizonyos szint alá, főleg külsőben.
2019. okt. 26. 20:14
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mit vársz a kéretlen üzenetekre? A face nem társkereső.
2019. okt. 26. 20:23
 7/13 anonim ***** válasza:
#4 küldd el az fb profilod, bejelöllek.
2019. okt. 26. 20:27
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
#6 Hagy már ezt a dumát. Csak akkor kéretlen, ha nem jön be a pasi. Én már több csajjal is találkoztam facebookról. Mellesleg ha nem szimpatikus neki és nem is ismeri, ne jelölje vissza.
2019. okt. 26. 20:32
 9/13 anonim ***** válasza:
54%
Küldd el te a facedet.
2019. okt. 26. 20:33
 10/13 A kérdező kommentje:
Nekem nem írnak vissza ismeretlen nők faceen. Pedig olyan Tom Cruisos arcom van, nem vagyok egy ronda ember. De lehet tartják magukat ahhoz, hogy ismeretlennek soha nem írnak...
2019. okt. 26. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!