Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a leghosszabb idő, amíg szingli voltál?
35 év
Van egy több éve tartó barátság extrákkal kapcsolatom.
9 ev, volt egy kb 3 honap amig volt par randi egy pasival, de nem jott ossze a vegen.
Azota feladtam. Tul lusta vagyok ehhez a hercehurcahoz.
Szinglinek azt nevezik amikor az ember tudatosan, szabadon választja az egyedüli életet.
Mert ez az ő döntése.
Élképesztően kevered az egyedülállóval.
24-esnek igaza van.
Hajlamosak az emberek a szingli kifejezést használni,mert jobban hangzik. Holott sokan nem szeretik ezt, és nem akarnak egyedül lenni.
Csak k**úrvára nem jön össze.
4 éve lassan. És mondjuk jobban rámondhatnám a szinglit, mert igazából nem is nagyon kerestem a kapcsolatokat, akkor valószínűleg lett volna valami. Volt közben 1-2 szexuális kaland, ami nem is indult többnek annál.
Azt se mondanám, hogy annyira megszakadok munkától/tanulástól, hogy nincs rá időm, csak simán kedvem nincs hozzá. Ahogy öregszem, valószínűleg annál nehezebb lesz, mert annál jobban belekényelmesedem a saját társaságomba itthon.
Igazából 5 éve vagyok egyedülálló-szingli.Azóta csak 1-2 alkalmi szex kapcsolatom volt,amiből nem lett komoly kapcsolat.5 évvel ezelőtt viszont komoly kapcsolatban éltem majdnem 2 évig,sőt életem folyamán főleg huszonéves korom elején több barátnőm is volt.Tehát nagyrészt jártas vagyok a párkapcsolati dolgokban,problémákban.Viszont ha azt vesszük,rájöttem talán soha sem voltam igazán párkapcsolatba való ember.Ahogy pedig szétnézek baráti,ismeretségi körömben,ott is azt látom,hogy sok elvált meg csalódott férfi és nő van.Szerencsére én azért nem vagyok befordult ember.Flörtölés is simán megy,ha érzem,hogy bejövök egy nőnek.Rengeteget tudok dumálni.Szeretem a koncerteket a házi bulikat,de valamilyen szinten azért kicsit magamnak való vagyok mégis.Azért van némi igazság abban,hogy az ember,ha egyedül él évekig,egy idő után hozzászokik ehhez az élethez és talán már benne is akar maradni,nem akar már váltani.Egy párkapcsolat pedig sok problémával és lemondással jár.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!