Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjak Bp-en olyan nőt, akivel lehet ismerkedni így?
Elsősorban nem párkeresés lenne a cél, hanem egyedül borzasztó nehezen veszem rá magam, hogy sportoljak, pedig muszáj lenne rendszeresen.
Arra gondoltam hatalmas motiváció lenne, ha lenne egy nő, akivel el tudok járni néha kocogni, biciklizni, vagy edző terembe.
Szó sincs arról, hogy bármelyiket nagyon magas szinten csinálnám. Akkor nem kéne ehhez motiváció xD
Gondoltam, hogy konditeremben leszolitok valakit, de ott elég fura nők vannak többnyire, nem igazán ismerkednek velük.
Vagy ez szerintetek nagyon elvetemült ötlet?
Most te akkor dughato edző társat keresel?
Vicces!
Csak mert valaki sportol, még nem feltétlenül tud megfelelően segíteni, nem személyi edző.
Menj el csoportos órákra, sporteseményekre, teljesítménytúrákra, csatlakozz az Élménykülönítmény szurkolói közösségéhez, ha fent vagy facebookon, vannak ilyen jellegű csoportok, amatőr hobbisportolók, nézz szét sporteseményeket szervező oldalakon, futanet.hu bbu.hu redhotrun.hu otprobatokioba.hu
Egy közösség nagyon motiváló tud lenni.
Szerintem próbáld ki ezt az oldalt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!