Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Becsapás ismerkedéskor elhallg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Becsapás ismerkedéskor elhallgatni, hogy mentális betegségem van? F30

Figyelt kérdés

Itt több nő is arról ír, hogy ismerkedéskor inkább jól szeretné érezni magát. Ezzel én is így vagyok. De az a gondolat beárnyékolja az ismerkedést nekem, hogy úgy érzem becsapom a másikat.

Nem zavar az elutasítás, ezzel nincs bajom, nem az a gond, hogy félek ha elutasítanak, mert ennyire kiegyensúlyozott vagyok.

De nem akarok sem kapásból elijeszteni mindenit, mielőtt még meg tudna ismerni, viszont átverni sem szeretném azt, akivel elképzelhető, hogy késöbb együtt leszek.

2019. okt. 24. 23:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egyébként miről van szó? Ha szabad rákérdezzek... (ha nem akarsz itt, válaszolhatsz privátban is)
2019. okt. 25. 00:56
 12/16 anonim ***** válasza:
9%
Mentális betegségek nem léteznek. Minden mentális probléma a TE választásod.
2019. okt. 25. 01:13
 13/16 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem igen, ez becsapás. Oké, hogy most per pillanat tünetmentes vagy... de ez bármikor változhat.

A "profi kezelés" sem garancia semmire.

Szerintem legyél őszinte, mondd el ezt neki.

És hagyd meg neki a választás jogát.

2019. okt. 25. 07:37
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is azonnal, de még az elején érdemes elmondani, mert később, ha netalántán kijön egy tünet, akkor nem biztos, hogy megérti majd... Bár én néha úgy kezdek, hogy "Szevasz, Borderline vagyok!". Én inkább elmondom az elején, persze ez függ a betegségtől, mert a borderre csak nyálaznak mondjuk a legtöbben, azt sem tudják mi az. :D De, ha mondjuk skizofrén vagy, akkor az már elterjedtebb, kicsit be kell adagolni, de ne hallgasd el semmi esetre sem. Illetve emeld ki a tünetmentes kifejezést.
2019. okt. 25. 08:06
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor érdemes erről beszélni amikor érzed,hogy ebből akár komoly kapcsolat is lehet.Viszont akkor beszélj róla.

Először olyan vonatkozásban csak ami az emberi kapcsolataidat befolyásolhatja, esetleg megnehezíti.

2019. okt. 25. 08:57
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi a betegség? Mert nagyon nem mindegy. Mentális betegség csomó van, egyik ilyen, másik olyan, nincs két egyforma.
2019. okt. 25. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!