Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nő akkor sem állnának szóba egy férfivel, ha szüleivel él és önállótlan mamahotelesnek gondolják, ha azért él a szüleivel mert mondjuk mozgásképtelen?
Figyelt kérdés
2019. okt. 23. 10:36
11/17 anonim válasza:
A mozgásképtelenek nem lustaságból, de önszántukon kívül önállótlanok, mert fizikailag rászorulnak mások segítségére.
Te meg nem vagy tisztában a fogalmak jelentésével, különben nem kérdeznél ilyen ostobaságokat.
12/17 anonim válasza:
Itt a mozgásképtelenseg sokkal nagyobb gond.
13/17 anonim válasza:
5ös Dikk!!!!Azok nem fizetett ápolónők??
14/17 anonim válasza:
Felteszed a kérdést, aztán megválaszolod, hogy van csinos baràtnőjük. Minek kérdezel, ha csak egy választ vagy hajlandó elfogadni?
15/17 anonim válasza:
Azért van ám itt fogalomzavar. A mozgásképtelenség és az hogy valaki kerekesszékben ül nem feltétlenül jelenti ugyanazt. A mozgásképtelenek semmilyen mozgásra nem képesek. Így ez valóban kizáró ok egy párkapcsolat létrejötte esetén, hiszen senki nem tud, vagy nem akar ilyen terhet a nyakába venni. Viszont. Aki kerekesszékben ül, jobb esetben csak a lábait nem tudja mozgatni. Ettől még egy akadálymentes, tehát számára kialakított környezetben el tudja látni magát teljesen, nem szorul a szülők segítségére. Hogy csinos barátnőjük lenne? Hát nem tudom hol láttál ilyet. Biztosan van erre is példa, de én még nem láttam. Pedig egy fogyatékkal élőkkel foglalkozó alapítványnál önkénteskedtem sokáig.
16/17 anonim válasza:
15 ös jót mond! A kerekesszék lehet ideiglenes is. Pl Bessenyei Zoltán autóversenyző. Kérdező: Az Életravalók az egyik kedvenc filmem de az csak film. Meg valljuk be ,hogy a pasi hipermilárdos,és ha van 250millió vagyonod akkor elég csak fejben dolgozni,azt forgatni.
17/17 anonim válasza:
Ha van valami egyéb tulajdonsága, amivel megfog (pl. okos, szépen fest, különleges a személyisége), nem zavarna, hogy mozgásképtelen.
Ez egy olyan világ, ha van valami gyengeséged, de "normális" életet szeretnél, akkor valamivel kompenzálnod kell. Tapasztalatból írom, mentális betegséggel küzdök :(
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!