Mi a véleményetek arról, hogy fogyatékos gyerekek Youtube-oznak?
Sokan bármit megtennènek a sikerèrt, hírnèvèrt.
Normális ember az ilyeneket elítèli. De manapság sok ultra szèlső liberális ember van akik inkább a normálisan gondolkodóakat támadják.
Te nem vagy erre képes. OK.
Más ezt csinálja: a gyerek elfoglalja magát, alkot és a szülő támogatja. Ha belebukik, akkor is támogatni fogja, hogy talpra álljon (vagy kerekes székre, ha éppen úgy fogyatékos).
Nem igazán értem a kérdést, hogy mire vagy kíváncsi.
A YouTube-ozás egyfajta médiában való szereplés, hírességgé válás, alkotói munka. Mindenhonnan nézem egy öröm forrásra lehetőség. Az én szüleim mindent tiltottak tőlem, amiben jó voltam, vagy örömömet leltem. Minden nap arról álmondtam, hogy élve gyújtom fel őket. Aztán 19 évesen sikerült megszabadulnom tőlük legális úton. Nem hiszem, hogy az lenne a jó szemlélet, hogy vegyük el a gyerektől, amiben jó, vagy amire vágyik.
Úgy gondolom, hogy aki tudja ebben támogatni a gyerekét és megteszi, annak nem csak joga van hozzá, de jól is csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!