Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Autó és saját lakás/ház...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Autó és saját lakás/ház nélkül van esélyem csinos fiatal nőknél?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok. Szűz, anyámmal élek még. Kicsit macis vagyok 180/100. Sajnos csak egy szakmára és érettségire futotta, ezért csak átlag keresetem (200 ezer nettó). Bár ez nem lényeges de jó ember vagyok, viszont a farkam is kicsi (15/4), ezért nem mertem sokáig kezdeményezni a nőknél.
2019. okt. 23. 07:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%
250 ezer ft elmegy kajára és rezsire? Igazán takarékos emberek vagytok
2019. okt. 23. 08:11
 12/21 anonim ***** válasza:
91%
Érdemben nem lehet ennyiből félretenni. Az igaz.
2019. okt. 23. 08:16
 13/21 anonim ***** válasza:
71%
12 gondolom öltözködni is kell meg nem csak olcsó parizert enni olcsó kenyérrel műanyag margarinnal.
2019. okt. 23. 08:22
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
250-ből vannak ketten, abból nem lehet autót tartani. Egy autó alsó hangon elvisz havi 30-40 et.
2019. okt. 23. 08:35
 15/21 anonim ***** válasza:
90%
Prostinál van.
2019. okt. 23. 08:36
 16/21 anonim ***** válasza:

Ha otthon készítesz boltban előre megvásárolt alapanyagokból, akkor nem kerül sokba az evés. Én 2 méteres, 90 kilós ember vagyok, rengeteget eszem egészséges, tápláló élelmiszereket és kijövök olyan havi 40-45 ezer forintból kaja szempontjából. (Pl. megeszek napi fél kiló húst.) Ételhordóban viszek kaját itthonról.

Öltözködni kell? És ők kidobják a ruháikat kimosás helyett és mindig újat vesznek? Mert akkor megértem, ha sok pénz elmegy ruházkodásra. De a kérdező saját bevallása szerint sem az igényesség mintaképe, szóval nem hiszem hogy olyan sok elmenne új ruhákra.

2019. okt. 23. 09:27
 17/21 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem az első és legfontosabb, valahogy próbálj meg elköltözni a mamahotelből. Ha kell menj vidékre, ott nfele/harmad annyi egy ingatlan mint bp-en. Én is így tettem, azóta magasabb életszínvonalon élek, nem a lakhatásról szól az életem.
2019. okt. 23. 09:49
 18/21 anonim ***** válasza:
Én 38 éves vagyok és nem tudok elköltözni, pedig dolgozom, vidéken élek, de nincs annyi pénzem.
2019. okt. 23. 10:01
 19/21 anonim ***** válasza:
16os te írod,hogy 40ezer a havi kajád, na a kérdezőé legyen 30. Kérdező anyukája nyugdíja legyen elég kettőjük kajájára. És a rezsi és a gyógyszerek? És ha valami elromlik. Ruhát te írtad? Egy farmer tartson fél évet és legyen 6000 azért abból kell 3egy évre,legyen váltónadrág is. Évente hordjon el 5 alsógatyát 5pár zoknit,1 pizsamát vagy melegítőt,1pár 10000es cipőt meg 2 papucsot havi hányad a ruhára 4-5000
2019. okt. 23. 12:01
 20/21 anonim ***** válasza:

19. Jó én nem hónapról hónapra élek, hanem van külön párszázezer vésztartalékom csak a váratlan kiadásokra (valami elromlik, stb.), van 6 havi megélhetésem félretéve ha elveszteném a munkám akkor még fél évig ugyanúgy élhessek, ne kelljen kapkodni és az első szar melót elvállalni, és még ezen felül kezdődnek csak az igazi megtakarításaim. Ez mellett viszont takarékos vagyok, a pénzt sem szórom úgy, mint rengeteg tőlem nálam szegényebb ember.

Havi 5000 ruhára az tök jó, ha szerinted ennyi. Akkor tehát 250 ezerből elmegy 50 ezer kajára, 5 ezer ruhára. Ok. Rezsi és gyógyszerek 195 ezer?

Na jó, de ez már tényleg kötözködés. Nyilván mindketten tudjuk, hogy a kérdező nem él pénzügyileg sem tudatos életet. Kíváncsi lennék cigizik-e, piál-e valamennyit, mennyit költ egy hónapban szórakozásra, szemét kajákra, stb. Még lehet, hogy kocsija is van, ami még nekem sincs, mert úgy érzem nem engedhetem meg magamnak. (Sokan nem tudják, de egy kocsi havi fenntartásának csak kevesebb, mint fele a benzin.)

A legtöbb ember olyan, hogy mindegy hogy havi 150 ezret, vagy 300 ezret, vagy 500 ezret adnál neki fizetésnek, minden esetben elverné az egészet hónapról hónapra, nem takarékoskodna.

2019. okt. 23. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!