Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok 29 évesen szégyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok 29 évesen szégyenlős és félénk a nőknél?

Figyelt kérdés
De még odamenni, ismerkedni is nehezen merek.
2019. okt. 21. 14:48
 1/8 A kérdező kommentje:
És szorongok is, amire gyógyszert is szedek.
2019. okt. 21. 14:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert vszínűleg attól, amire gyógyszert szedsz. Próbálj lazább lenni, fogadd el h ugyanolyan ember vagy mint más! Az életet élvezd, ne félelmem töltsd el!
2019. okt. 21. 14:54
 3/8 anonim ***** válasza:
95%

Az okot nem tudhatjuk, azt neked kell tudni. Vagyis ha még nem jöttèl rá, neked kell magadban megtalálni az okát.

Egyébként meg ÖNBIZALOM édesem! Mi lehet a legrosszabb ha odamész személyesen egy nőhöz? Visszautasít. És, sok millió embert utasítottak már vissza. Ettől te nem leszel kevesebb, csak tapasztaltabb. Nem kell félni, mi nők is emberek vagyunk (magas labda, ne csapjátok le, köszi), nem fog senki megenni. Bátorság!:)

2019. okt. 21. 14:55
 4/8 A kérdező kommentje:

"fogadd el h ugyanolyan ember vagy mint más"

Na, ez nehéz nekem.

2019. okt. 21. 14:58
 5/8 anonim ***** válasza:

De tényleg, mi lehet a gyökere ennek, ha publikus esetleg?

Meg tudlak érteni, anno fiatalon pont az ellentéte voltam. Nagyon sok lánynál próbálkoztam, aztán jött a pofáraesés, mert sokszor bekerültem a barát-zónába (csak lelki-barát). A sokadik ilyen után bezárkóztam és totálisan elment az önbizalmam. 30-as éveim elején kezdtem újra esélyt adni önmagamnak, szépen felépítettem magamat újra. Itt már voltak később pozitív élményeim is. Most 41-et töltöttem nem is olyan régen és nagyon bánom, hogy lehettem annyira "hülye", hogy beköltöztem az egom kis lakájos csonttornyába. :P

Ne tedd plz! Ne vesztegesd az idődet! Meg fogod bánni később! 😔

Használd ki at internet adta lehetőségeket és kezdjél el művelődni önfejlesztés/párkapcsolat témában!!! :)

2019. okt. 21. 15:59
 6/8 anonim ***** válasza:
77%

Töketlen vagy,ennyi :)

Gyakorolni kell ezt is,mint minden mast az eletben.Magam is kuzkodtem ilyen dolgokkal ,de mar jobb a helyzet nalam.Hidd el megéri.Még jo pár éved van ezen a bolygó,szoval ne éld le haszontalanul.

Kezd apro dolgokal.Az elado lanyokat teremta szemkontaktust,mosolyogj rajuk,kerdezz toluk barmit.A lenyeg hogy gyakorolj es gyakorolj.Aztan tedd magadabbra a sajat mercedet.Dicserd meg a haját.Kerdezd meg tole,hogy most festetted be? Jól all neked.Tokmindegy csak valamit nyögj ki a torkodon es mosolyogj.

2019. okt. 21. 17:02
 7/8 A kérdező kommentje:

"Dicserd meg a haját.Kerdezd meg tole,hogy most festetted be? Jól all neked."

Nagyon eredeti. Ez olyan, mint, hogy szép vagy. Badoon biztos több százan írnak a nőknek ilyet.

2019. okt. 21. 17:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez azért is lehet, mert nem része a hétköznapoknak. Ha naponta több tucat nő venne körül, fel sem vennéd már. Olyan ez, mint amikor lámpalázas vagy mert elő kell adnod. Aki viszont 10 éve naponta tart nagyközönségnek előadást, annak sokkal inkább rutinból jön ez, még akkor is, ha még mindig izgul egy kicsit. De sokkal kevésbé, mint amikor kevés rutinja volt.
2019. okt. 21. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!