Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon miért rettegek a testi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért rettegek a testi érintéstol a szakításom óta?

Figyelt kérdés

Nagyon rövid kapcsolat volt, de életem legfajdalmasabb szakítása volt... Még mindig sírok néha, ha eszembe jut pár emlék, pedig már fél év eltelt.

Azóta 2x próbáltam meg randizni, de mindig az a vége, hogy utána egész este bőgok a kádban...

Nem attól félek érdekes módon, hogy lelkileg közel kerül hozzám valaki, mert most is van 2-3 olyan fiú barátom, akikkel mindent megbeszélek, hanem szó szerint rettegek attól, hogy bárki hozzám nyúljon, egy ölelés a maximum, amire képes vagyok.

Az exemmel eszméletlen jó volt a szex, nem bántott soha, stb, szóval semmi olyan nem történt, ami traumát okozhatott volna. Ő érzelmileg bántott meg borzalmasan.

Elég aggasztó a helyzet, és fogalmam sincs, hogy mi bajom van. :(

Esetleg valami ötlet?

23N

2019. okt. 20. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!:) Lehet nem vagy meg tul rajta. O volt az elso akivel lefekudtel?
2019. okt. 20. 18:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, volt már pár srác.
2019. okt. 20. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy teljesen tul rajta. 22f
2019. okt. 20. 19:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem még ne erőltesd a randizást, társkeresést, bőven ráérsz ezzel foglalkozni ha teljesen túlleszel az előző kapcsolatodon, vagy legalábbis "begyógyultak" a sebek.

Attól még, hogy fél év eltelt nem jelent semmit. Lehet neked tovább tart, mások rövidebb idő alatt képesek túllendülni egy szakításon.

És ne aggódj, nincs semmi bajod :)

2019. okt. 21. 12:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Kemény.
2019. okt. 31. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!