Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak titeket zavarna ha a nő 2 évvel idősebb lenne? Összejönnétek 24 évesen egy 26 éves nővel?
Viszont ajtóstul se akarok a házba rontani, inkább amolyan csendes figyelő vagyok,ha ír kedves vagypl,érdeklődő,tényleg érdekel mi van vele,nem csak manuipulálok
(Egyébként ez a sors,ugyanis míg nem ismertem,azt mondtam soha nem kéne fiatalabb férfi,szőke kék szemű pláne,mert taszít valami miatt.
Hát Ő fiatalabb, szőke kék szemű.:D )
30 körül ez a korkülönbség annyira eltűnik...
29 voltam, a férjem 27 és a korkülönbség egyáltalán nem zavarta soha se őt, se engem, mert egyszerűen nem látszik.
Nyugodtan ráirhatsz, hozzászólhatsz ha valóban akarsz tőle vmit.
A csendes megfigyelés tipikusan azokra jellemző akiket csak a fantázia hajt, a plátói hatás… vagy csak szimplán bevan sz**va, mert mivan ha jó lesz :D
Legutóbb úgy köszönt el,hogy majd írok szia stb stb...ezért nem szeretnék ráírni. :) egyébként a facen kitett történem nézi,egyszer reagált is rá,így kezdtünk el facen beszélni,egyszer pedig hozzászólt,és ezután köszönt úgy el,hogy majd beszélünk :)
Köszönöm kommenteket,ezek szerint a csendes megfigyelés se ad neki teljesen egyértelmű jelet.:)
Nem gondolnam h felszines az a no akit nem vonzanak a fiatalabb pasik....
Amugy a pasikat ez annyira nem erdekli. Jo csaj vagy neki es ennyi h mennyi vagy ? Az kit erdekel? Max a no picsog rajta ... Feleslegesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!