Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kellene csinálnom?

Figyelt kérdés

Nagyon bejön egy srác.

Végzős hallgató. Én meg elsőéves vagyok. Nagyon aranyos, pont hozzám illő lenne személyiségileg is. Láttam már többször is de eddig nem figyeltem fel rá.

Az egyik bulin kezdtünk el beszélgetni.

Egész este egy olyan srác kergetett aki nagyon nem volt szimpatikus.

Ő pedig segített lerázni. De azért szivatott is vele.

És folyton olyanokkal húzta az agyam aminek köze volt a testiséghez. (szépen fogalmazva)

De ahogy emlékszem még csak hozzám sem ért.

Semmilyen gesztust nem láttam tőle ami arra utalt volna, hogy esetleg tetszenék neki.

Másnap beszélgettünk egy kicsit, meg érdeklődött arról, hogy mi van velem, de szerintem ezt is csak véletlenül, mert egyszerre értünk az előadó ajtajához.

Összegezve annyi hogy nekem nagyon bejön, de nem tudom, hogy ez kölcsönös-e. (Illetve hogy végzősként mennyire gyakori hogy az elsősökkel foglalkozzanak.)

Kicsit zavarban is vagyok mellette és direkt rákérdezni úgy sem merek. Hogyan tudhatnám meg mégis, hogy tetszem e neki?

Illetve azon agyaltam hogy nem mondott volna olyanokat ha nem gondolna rám úgy, de akkor nem értem, hogy miért nem kezdeményez...

19/L

2019. okt. 18. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Valószínű, hogy bejössz neki. Adjad jelét neki, hogy nem közömbös számodra, aztán talán lépni fog. Ha ezek után sem lép, akkor kezdeményezhetsz te is nyugodtan.
2019. okt. 18. 15:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg tetszel neki, legalábbis emberileg szimpatikus vagy - különben miért beszélgetett volna veled egész éjszaka? Legközelebb csapd le a magas labdákat, ha célozgat, akkor célozz vissza :) miért ne ugrathatnátok egymást? Majdcsak kialakul belőle valami (magyarra lefordítva, ne menekülj, hanem adj visszajelzéseket).
2019. okt. 18. 17:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Ahoz ittam eleget, hogy a gátlásaimat feloldjam és én (ahogy emlékszem), direkt úgy intéztem a dolgokat, hogy egyértelmű legyen, hogy bejön és várok... nem tudom mire. És még ott szomorú is lettem, hogy még csak hozzám sem ért.
2019. okt. 18. 18:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Egyébként nem hittem volna, hogy számvitelin ennyire tudnak itatni...
2019. okt. 18. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!