Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elérni Wossala Rozinát párkeresési céllal?
Nem vagyok otthon a celeb világban, rákerestem, hogy ki ez a muff. Hát annyira nem nagy szám, már bocs :) Amúgy jobban teszed, hogy az álomvilágból felébredsz. Az ilyen nők sose jönnének össze GYK-n írogatókkal. Legyen minimum egy budai lakásod, de ne valami vacak panel, hanem valami újépítésű, egy fancy autód, pl. egy SUV, dolgozz a médiában, és véletlenül egy állófogadáson miközben mindketten egyszerre nyúltok a lazacos szenvdvics falatkához, süss el egy jó poént és ezalatt nézz mélyen a szemében egy sejtelmes mosollyal.
Szóval ezen a szinten ez a belépő. Nem pedig a ráírok az offical insta oldalán, hogy "szia mizu, ismerkedünk? XD"
Remélem tudtam segíteni :)
Wossala Rozina pedig pár év múlva ha rákeres magára Google-ben és kidobja neki ezt a választ, jót fog nevetni rajta :D
Kovesd ot a mediaban, facebook stb. Probald kitalalni, hogy hol fog elofordulni legkozelebb, es menj oda szemelyesen.
Ne parkeresesi cellal, csak, hogy legalabb beszelgess vele, mert szerintem minden no elmenekul, ha a ferfi ennyire tapados es meg se akar ismerni, csak eldonti helyettunk, hogy o parnak akar minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!