Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagos pasiként tényleg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos pasiként tényleg egy dagadt, igénytelen, buta nővel kellene beérnem?

Figyelt kérdés
2019. okt. 17. 11:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
6%

Az utolsó retardált már megint hazudozik, mert nem a nő fut a férfi után, hanem fordítva.

A férfiak mennek a nők után. Ezt is bizonyítani kell? Minél több férfi megy egy nő után, annak egyre feljebb megy a mércéje. Jelenleg most ilyen top 20%-körül mozog (25-30körül). Nem muszáj top20% kinézetűnek lenned, csak ezt kell sugározni magadról. A nőknek elég az illúzió, mert buták és felszínesek, s 3 kép alapján szerelmes lesz, vagy lelúzerezik. Sok a lehetőségük, ez pedig ezt teszi. Ha majd fogyatkozik a jelentkezők száma, lejjebb adja, de addigra általában már késő, mert 35-40 között lesz és lesz 1-2 zabigyereke, ami nyilván másik férfinek nem kell, így megy a magányba, meg a süllyesztőbe. Ez van, ilyen világ, ezzé teszik a "csodálatos, nekem jár a legjobb" nőszemélyek. Egyébként 2-3 kategóriával lejjebbi nők fognak téged kedvelni, vagy beéred ezekkel, vagy nem lesz, vagy fizetsz.

2019. okt. 17. 12:37
 12/15 anonim ***** válasza:
96%

11, ezt amúgy miért nem a férfitársaiddal vitatod meg? Én például örülnék neki, ha nem nyomulnának vagy akarnának körbenyalni még úgy is, hogy a közösségi oldalakon és személyesen az ujjamon lévő gyűrűn is látszik, hogy foglalt vagyok. Mikor szingli voltam, ez sokkal rosszabb volt. Komolyan boldoggá tenne, ha csak az b...ogatna, akivel egyáltalán felvettem a szemkontaktust vagy csak egy minimális jelét mutattam érdeklődésnek. De nem, elég csak létezni és mindenféle indok nélkül, a női lét tényéből adódóan ugranak rád a lúzerebb pasik.

Ha bajod van azzal, hogy ennyire sok lehetősége van a nőknek, ne rájuk haragudj, hanem a férfitársaidra, akiknek minden mindegy és semmi sem szent, ha egy átlagos vagy szebb nőt látnak.

2019. okt. 17. 13:06
 13/15 anonim ***** válasza:
71%
#11-es neked mi bajod van?
2019. okt. 17. 14:02
 14/15 anonim ***** válasza:
48%
#10 Azért az nem egy átlagos hapsi.
2019. okt. 17. 14:18
 15/15 Rockarc ***** válasza:
49%

Azon gondolkoztal mar, hogy nem akarsz atlagos maradni es elkezdesz tenni is valamit azert, hogy a nok balvanya legyel? Nyilvan nem. De igy meg kell mondjam, nemhogy atlagos nem vagy, hanem a legalja luzer kategoria. Es onnan feltorni eselyed sincs, mert masok tesznek azert, hogy jobb legyen az eletuk, a szemelyiseguk es a kapcsolataik. A tavolsag egyre no.

43F

2019. okt. 17. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!