Most lesz egy buta kérdésem?
Nos a probléma a következö.alma alkatom van.igen ezzel el is árultam a kérdés cimét 😆
Ugye az alma alkatra jellemzö a has.és ez itt a probléma.40kg-ot fogytam,jelentösen csökkent a hasam mérete is,viszont a hasam hát..ez inkább bél.és nem tudom mihez kezdjek.erösitö edzés megvan természetesen minden testrészre,de a hasammal és az oldalamra kiülö zsirpánákkal már nem tudom mihez kezdjek.természetesen az étrend rendben,szigoruan számolok mindent,makrok is rendben vannak.ha esetleg valakinek lenne tanácsa azt szivesen fogadnám!!
23/l 162 cm 64kg már ha a kg számit
Kitartást még ahhoz a pár kiló leadásához!
Ez már semmi nem lesz ha ennyit fogytál.
Jól értelmezem, azért vagy itt mert megállt a fogyás, és segítséget szeretnél kérni?
Köszönöm szépen!
Igazábol fogyok,de igy is hatalmas a hasam.föleg a zsigeri zsir a legnagyobb probléma.hiába edzek.rendesen,a karjaim és a lábam már csont és bör,viszont a hasam csak dülled és dülled.van intoleranciám gluténra és laktozra,de ezeket 100%-ra elkerülöm,és nem is puffadás hanem rendes háj.és már nem tudom mihez kezdjek,egyre közelebb érzem magam a célhoz mégis egyre távolabb van
nem sokat lehet ehhez hozzáfűzni azon kívül mint amit írt az első.
ha az megvan és még fenn áll a probléma,akkor kérdezz újra.
Vákuumozni kell, és itt most nem a porszívóra gondolok.
Van a hasad alján egy vízszintes izom ami azért felel, hogy ne essenek ki a beleid(kb). Azt kell edzeni, és hanyagolni a többi hasi gyakorlatot(ha hasizmot edzel akkor az nőni fog, de a zsír miatt nem fog látszódni, ergo olyan mintha kövérebb lennél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!