Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinder sikertelenség egyértelműen megmagyarázza azt, hogy miért sikertelen valaki "élőben"?
Úgy látszik a nők csak két tényezőt vesznek figyelembe az arcot és a magasságot.Ha mondjuk 100 nő egyértelműen elutasít Tinderen az azt jelenti,hogy genetikai értelemben megszívtad.
Hogyan is lehetne valaki sikeres élőben,ha a másik félben egyfajta,taszító, semleges undor alakul ki az irányodba az első pillantásra?
Sokan papolnak arról,hogy magabiztosság,fellépés kérdése az egész.Ez szerintem humbug, olyan mese,amellyel kicsi gyerekek fejét szokták tömni.Az tény,hogy jól hangzik és el akarja hinni az ember.A valóság ezzel szemben nagyon is tényszerű és száraz.
A jóképű barátaim azért sikeresebbek,mert jóképűek.Nincs itt semmi varázslat,csak a valóság.
A jóképűség hiányát nem kompenzálhatja semmi sem vagy van vagy nincs.
> ahol a jó duma és az első fellépés a meghatározó. és ha nincs jó dumája és tutyi mutyi?
Arról nem beszélve, hogy a jó duma és megfelelő fellépés az önbizalomból jön. Ha azt egyszer lerombolt a Tinder, akkor onnan nagyon nehéz visszajönni... Nem is tudom, hogy lehet-e, nekem nem sikerült eddig.
Nem tudom, te hogy vagy vele, de én több átlagos és számomra kevésbé jóképű embert is látok kapcsolatban magam körül. Ja, tudom, mindnek szerencséje volt.
Neked feltűnt, hogy nem csak szép, magas férfiak házasodnak?
Kerdezo. Elkovetted azt a hibas, hogy normalis kapcsolatot szeretnel, ezert regisztraltal egy sexpartner kereso szolgatatasra. Dereng mar valami?
Csak a jol kinezo emberekkel akarnak sex-elni a nok, ezt illene felfgoni. Vannak, akik komoly kapcsolatot keresnek, de akkor valamivel ki is kene emelkedned a tomegbol. Valoszinuleg semmit nem tudsz felmutatni, ami ertekes nekik barmilyen szempontbol. Maris kesz a sikertelenseg receptje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!