Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még normális, kedves, rendes fiúk az anotalkon?
Szia. Bár én csak egyszer próbáltam ki azt az oldalt és férfiként ráadásul, de szerintem el kéne engedni ezt az oldalt. A beszélgető partnerek egyik fele már a köszönöm után tovább állt a másik fele pedig férfiakat megszégyenítő szexualitást mutattak irányomban!
Hozzá teszem én nem igen tudtam, hogy mi ez az oldal! Szóval nem ismerkedés képpen mentem fel az oldalra, hanem kizárólag, csak unaloműzés céljából. Engem személy szerint nagyon összezavart az a zűrzavar ami ott fogadott. Szinte az összes levelező partner azt kérdezte először, hogy hány éves vagy?, dolgozol-e...stb. Nagyjából 2 óra múlva már úgy köszöntem be mindenhova, hogy 24 éves vagyok és dolgozom! Na szóval 100 szónak is egy a vége, ha ott lenne is egy normális férfi azt hamar meghülyítik ott! :D
> Szerintem ne ilyen noName alig ismert felületen próbálkozz. A Tinderen tényleg van választék.
Tényleg, nehogy már nők is használják az olyan felületeket, ahol nem az arcod esztétikája határozza meg az első benyomást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!