Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 25 évesen 4 év próbálkozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 25 évesen 4 év próbálkozás után nem jött össze egy nő se, akkor törődjek bele, hogy egyedül fogok maradni?

Figyelt kérdés
2019. okt. 15. 20:36
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Egy erősen kereszténnyel összejönni nem sokkal jobb mint incelnek lenni, sőt. (írom ezt mélyen keresztény szülők gyermekeként)
2019. okt. 25. 11:36
 22/35 anonim ***** válasza:
már ideje lenne, lassan 30 vagy, mit vársz?
2019. nov. 1. 21:25
 23/35 anonim ***** válasza:
15-ös ezért ne öld meg magad biztosan találsz magadnak társat és teis kedves kérdező ne add fel
2019. nov. 1. 21:38
 24/35 A kérdező kommentje:
Nem várok, de egyszerűen nem jön össze sose. Valószínűleg nem nézek ki elég jól és nem vagyok elég gazdag.
2019. nov. 1. 21:39
 25/35 anonim ***** válasza:
90%
Ne add fel, fiatal vagy még, menj emberek közé, sportol, kirándulj, menj tánciskolába, könyvtárba, természetbe, utazz, legyél spontán, mosolyogj,legyél vidám!Sok szerencsét kívánok neked!
2019. nov. 1. 22:43
 26/35 anonim ***** válasza:
Imakör :DDD
2019. nov. 1. 23:01
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egyedül. :/
2019. nov. 2. 11:16
 28/35 anonim ***** válasza:
Térj vissza a témára 10 év múlva. Ha akkor sem jött össze, akkor már el lehet gondolkodni rajta.
2019. nov. 19. 20:38
 29/35 anonim ***** válasza:

Ne törődj bele!

Nem akarom ismételni az előttem nyilatkozókat, de a legtöbbjükkel egyetértek.

Ffi.

2019. nov. 19. 20:59
 30/35 anonim ***** válasza:

13-as és 20-as válaszoló vagyok.

Szerintem akkor fog összejönni, amikor egyáltalán nem is várod!!! (Szakirodalom, önfejlesztő könyvek olvasgatása?!) Konkrét író és könyvcím pillanatnyilag nem jut eszembe.

Próbálj meg egy csipetnyi reménnyel vegyes derűs hangulatot csempészni a mindennapjaidba- és ettől vonzóbb lesz a kisugárzásod!!!

Ui: valamilyen szabadidős hobbi/elfoglaltság rendszeres "űzése" biztosan meghozza előbb vagy utóbb a várt eredményt. (Azt pedig csak te tudhatod, hogy milyen tevékenység gyakorlása lenne a Szíved Legtitkosabb Vágya...)

2019. nov. 20. 08:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!