Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 25 évesen 4 év próbálkozás után nem jött össze egy nő se, akkor törődjek bele, hogy egyedül fogok maradni?
Szerintem inkább minimum 10, de inkább 20 év múlva írd ki ezt a kérdést...
Felmenőidnek nincs viszonylag nagy létszámú ismeretségi köre? Tágabb rokonsággal hogyan állsz/álltok?
Dolgozol vagy tanulsz? Volt iskolatársakkal osztálytalálkozó?
Ui: vallási intézményekben is lehet ismeretségeket kötni (én majdnem így mentem férjhez először - pedig már 40 is elmúltam, mire "valami" majdnem összejött!)
13-as válaszoló vagyok.
Szerintem próbálkozz nyugodtan egyházi körökben (a római katolikusok szokták a leginkább kiemelni a SZENTSÉGI HÁZASSÁG FOGALMÁT. Erre helyezik a hangsúlyt különféle eszközökkel.)
Kifejezetten ezzel a céllal alakult csoportjaik/közös kirándulásaik is szoktak lenni meghirdetve a templomok faliújságjain. Külön TÁRSKERESŐ KÖZÖSSÉGEIK IS VANNAK!
Mindegyik egyházban nem vagyok annyira ismerős, de a protestánsok is igyekeznek a PÁRKAPCSOLATAIKAT HELYESEN MŰKÖDTETNI, SZÜKSÉG ESETÉN MEGMENTÉSI KÍSÉRLETEKET TENNI.
Keresgélhetsz ezzel kapcsolatos szakirodalmakat egyházi könyvkiadók könyvei között könyvesboltokban. Hátha az segít valamelyest...
Imacsoportokban/imakörökben való részvétel, közös fohász a többiekkel, hogy MEGTALÁLD A HOZZÁD ILLŐ TÁRSAT!
Sok Sikert Kívánok és Fel a Fejjel! (Nincs veszve semmi ilyen fiatal életkorban még!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!