Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 25 évesen 4 év próbálkozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 25 évesen 4 év próbálkozás után nem jött össze egy nő se, akkor törődjek bele, hogy egyedül fogok maradni?

Figyelt kérdés
2019. okt. 15. 20:36
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
23%
Túl kell élni és kész. Minden más csak ajándék.
2019. okt. 16. 03:09
 12/35 anonim ***** válasza:
0%
Ugorj le egy hídról, vagy legyen kutyád és foglalkozz vele egyfolytában.
2019. okt. 16. 11:10
 13/35 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább minimum 10, de inkább 20 év múlva írd ki ezt a kérdést...

Felmenőidnek nincs viszonylag nagy létszámú ismeretségi köre? Tágabb rokonsággal hogyan állsz/álltok?

Dolgozol vagy tanulsz? Volt iskolatársakkal osztálytalálkozó?

Ui: vallási intézményekben is lehet ismeretségeket kötni (én majdnem így mentem férjhez először - pedig már 40 is elmúltam, mire "valami" majdnem összejött!)

2019. okt. 22. 06:23
 14/35 anonim ***** válasza:
58%
Magyarországon nyugodtan törődj bele. Menj külföldre, szerezz pénzt, gyere vissza, és próbálkozz úgy. Sajna ebben az országban a csajok már a túlélésre, meg a meglógásra játszanak, szóval tedd te is azt.
2019. okt. 22. 15:36
 15/35 anonim ***** válasza:
33%
Nekem se, ez miatt véget vetek az életemnek.
2019. okt. 22. 16:08
 16/35 A kérdező kommentje:
Már nekem is megfordult a fejemben. Dolgozok, atlagos anyagi helyzettel rendelkezek. Próbálkoztam már teltebb, kevesbe dekoratív lányoknál is, de oket sem érdekeltem különösebben.
2019. okt. 22. 18:54
 17/35 anonim ***** válasza:
91%
16: Ne úgy állj hozzá, hogy "jajj csajt akarok, mindegy csak legyen má'", mert ez gáz. Inkább csak ismerkedj. Haver házibulijában a haver húgának barátnője épp ott van, nosza leülsz mellé, nem nyomulsz, csak beszélgetsz, sztorizgattok kicsit. 3-4 nap múlva megkérdezed valamelyik közösségi oldalon, kiheverte e azt a szombatot.... Szép lassan, nem úgy kell ezt, hogy mindenkire írkálsz, akinek p_ncija van.
2019. okt. 22. 19:31
 18/35 A kérdező kommentje:
Vannak olyan lanyok, akik elbeszelgetnek velem, de veluk meg az a baj, hogy barátnak tekintenek és semmi több.
2019. okt. 22. 19:51
 19/35 anonim ***** válasza:
A fájdalom nem fog elmúlni. Csak hozzászoksz idővel.
2019. okt. 23. 03:47
 20/35 anonim ***** válasza:

13-as válaszoló vagyok.

Szerintem próbálkozz nyugodtan egyházi körökben (a római katolikusok szokták a leginkább kiemelni a SZENTSÉGI HÁZASSÁG FOGALMÁT. Erre helyezik a hangsúlyt különféle eszközökkel.)

Kifejezetten ezzel a céllal alakult csoportjaik/közös kirándulásaik is szoktak lenni meghirdetve a templomok faliújságjain. Külön TÁRSKERESŐ KÖZÖSSÉGEIK IS VANNAK!

Mindegyik egyházban nem vagyok annyira ismerős, de a protestánsok is igyekeznek a PÁRKAPCSOLATAIKAT HELYESEN MŰKÖDTETNI, SZÜKSÉG ESETÉN MEGMENTÉSI KÍSÉRLETEKET TENNI.

Keresgélhetsz ezzel kapcsolatos szakirodalmakat egyházi könyvkiadók könyvei között könyvesboltokban. Hátha az segít valamelyest...

Imacsoportokban/imakörökben való részvétel, közös fohász a többiekkel, hogy MEGTALÁLD A HOZZÁD ILLŐ TÁRSAT!

Sok Sikert Kívánok és Fel a Fejjel! (Nincs veszve semmi ilyen fiatal életkorban még!)

2019. okt. 25. 06:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!