Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék összejönni egyik lakótársammal. Hogy tudnám jól csinálni ezt a folyamatot? 24F
Sziasztok! A fenti kérdésben szeretnék segítséget kérni. Kicsit meg vagyok lőve ezzel az egésszel. 4en vagyunk a lakásban, de kb olyan friendzone helyzet lehet koztunk. Szivesen vagyunk egymas tarsasagaban, van, hogy órákat eldumcsizunk a nappali részen, szinte minden témában. Szorakozni mentunk mar kozosen barati tarsasagokkal. De alapvetoen nem vagyunk bulizosak. Kedvezunk, segitunk egymasnak, foleg igy 2en mi a tarsasagbol a lakasban. A baratsag az szerintem megvan, de nem mondanám, hogy totálisan barátság, mert azért egy két témát elkerül, vagy csak kicsit érint, ilyen a szerelem, szex, kenyes temak stb. Olvastam tobb helyen friendzone-s javaslatokat, mert talán ez ahhoz hasonlo helyzet, bar nem teljesen.. Pl hogy ne engedjem nagyon az exeirol sirni a vallamon, vagy ha olyan a szitu, legesen olyan reakciom, hogy pl: en a Joska helyeben nem tudnek olyan pötsfej lenni ebben a helyzetben, hanem ez es az lett vna a lépésem valszeg, es hogy ez azert lehet nyerő mert elképzeli. Volt egy szitu még, hogy koszonom Apjuk-al koszonte meg a kis segitsegem és kicsit furán nézett. Pozitivan furán, meg valszeg en is ilyen fejet vághattam.
Ugy gondolom, hogy a durr bele mondd meg neki mit érzel dolog most nem játszik, mert tartok tole hogy elmegy akkor innen ha rosszul sül el. És januar 1ig nem biztos, hogy jó ötlet lenne egymást kerulgetni rossz esetben :D
Mas reszrol meg hiaba voltak mar kapcsolataim, es igaz abszolut nem szerelem szinten vagyok még, de ebbe a mai világban ő egy olyan csajszi lenne, aki mellett le tudnék táborozni, es egyutt lenni vele rettenetesen sokaig :) valamint siman el tudnam kepzelni a gyermekeim anyjaként majd :)
Szoval az lenne nagy segitseg, ha finoman de tudatosan tudnék kozeledni valahogy, es finoman tudakolni is hogy lehet-e esélyem. De nem tudom, hogy Ti Csajok ezt a masik oldalrol hogy élitek meg, és mi volna az a folyamat amibol aztán a kesobb kapcsolat is lehet. Ő 24L Én 24 F
Tini párkapcsolatok rovatunkat olvashatták.
ui.: valaki fordítsa le magyarra a leírást, mert nem értem
És 24 évesen ti tiniknek képzelitek amúgy magatokat? 😄 csak mert jo tudni, hogy ezek szerint én is csak egy tinilány vagyok még 😜 (24 vagyok, lány).
Amugy szimplán kezdeményezz nála, lepd meg valami kis ajándékkal, hivd el vacsorázni, moziba! :) ha tetszenél nekem, nálam simán működne a dolog!
Azonban ha a csajszinak esetleg van valakije, akiről nem tudsz, és úgy startolsz rá, az egy kellemetlen szituációt is szülhet. Azért erre is gondolni kell.
Köszönöm a válaszaitokat,
mobilról pötyögtem, csak a témakörök végét láttam így tévesztettem. Egyébként agyilag nem hogy tini néha, hanem csecsemő vagyok szóval segáz 😂
Egyébként álmodozni nem álmodozom, csak a felfogásom olyan, hogy szeretnék olyat akivel erre valóban lehet gondolni, és célzottan olyat is keresek akivel az majd abban az időbe is működhetne.
Lassan szeretnék haladni, lépésről lépésre. De itt a hogyannal vannak gondok. A Durr bele módszer az esélytelen, annyira már ismerem. Meg azt tudom, hogy a barátság az már megvan köztünk, és amennyi információm van, ő olyan gondolkodású, hogy hosszabb barátság után tud elképzelni kapcsolatot. De így válaszaitok alapján talán az lehet nyerő út, ha keresem a társaságát, megnevettetem, és közös programok kellenének..!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!