Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Volt részem drogindukált...

Volt részem drogindukált pszichozisban többször is pár hónappal ezelőtt, akkor ezzel elindítottam egy folyamatot bennem?

Figyelt kérdés

Skizofréniára gyanús dolgokban volt részem kábítószer használat alatt pár hónapja és egy két tünet van ami azóta kísér.

Lehetséges hogy az akkori drogindukált pszichozisom vissza térjen szerhasználat nélkül?

Konkrét tünetek akkor a szerhaználattól: bizsergő végtagok, égő érzés az agyban, kettős érzet(személyiség), megváltozott érzékek-látás, hallás-,megmagyarázhatatlan ézések, téveszmék stb..

Jelenleg tapasztalt: a fejemen leginkább a homlokomnál lévő erek ézete(lehet a vérnyomást érzem ott), éber alvás sűrűn, menória zavar , hirtelen változó gondolatok, fekete fehér csíkok nézése után vizuális változás rövid ideig, néhai téveszmék.

2019. okt. 12. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Olvastam már olyanról hogy kihozhat ilyen dolgokat az arra hajlamosakból a droghasználat. Kérj segítséget, nehogy tovább romoljon a dolog. Lehet hogy most még rövid kezeléssel megúszod.
2019. okt. 12. 21:42
 2/6 A kérdező kommentje:
A kábítószer használat egy fő kiváltó oka ennek ezt ugye tapasztaltam is, csak nem tudom hogy ez vissza térhet-e szerhasználat nélkül.
2019. okt. 12. 22:11
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Visszatérhetnek a tünetek, vagy még el sem múltak. A benzodiazepin nyugtatóknak (xanax, rivotril, stb), akár 3 évig is eltarthatnak az elvonási tünetek. És ezek legális gyógyszerek.
2019. okt. 12. 22:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Ezek nem elvonási tünetek azt tudom mert nem hasonlítanak rá, teljesen más ez már hosszú ideje jelen van nálam össze vissza mikor melyik hatás él.
2019. okt. 12. 22:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Aki arra hajlamos annál a kábítószerfogyasztás főleg cannabis esetében elő tudja hozni a szunnyadó skizofréniát.
2019. okt. 13. 12:49
 6/6 A kérdező kommentje:
igen, pont attól kezdődtek ezek a dolgok. Abban is hagytam amint gyanúsnak találtam.
2019. okt. 13. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!