Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 éves nő hol ismerkedjen?
Figyelt kérdés
Munkahelyem nem olyan ahol lehetne,barátnők nagy része házas,társkeresőkön fent vagyok de nem valami sok sikerrel.Kezdek nagyon elkeseredni.2019. okt. 13. 10:58
1/10 anonim válasza:
Ne görcsölj rá. Beszélgess emberekkel bárhol, neten és személyesen egyaránt, aztán majd kialkul. A legváratlanabb helyzetben fog felbukkanni az igazi.
2/10 A kérdező kommentje:
Ezt próbáltam ,nem működött vagy olyan volt aki foglalt ,vagy szinte pszichopatának gondolt amiért beszélgetni szerettem volna.
2019. okt. 13. 11:10
3/10 anonim válasza:
Én meg férfiként pont azt vettem észre, hogy a nők nem akarnak beszélgetni. Sem általános témákról, sem mondjuk a társkeresési problémákról.
Kíváncsi lennék, hogy erre a kérdésedre hány privátot fogsz kapni 1 nap alatt, és abból hánynak fogsz válaszolni? Biztos lesznek köztük akiket már elsőre alkalmatlannak találsz, na de mindenki az lenne?
4/10 A kérdező kommentje:
1 db privatot kaptam aki az ország túlsó felén lakik.
2019. okt. 13. 11:54
5/10 anonim válasza:
Megkerdezhetem hol élsz?
Egyébként szerintem 25 eves kor felett ilyen barátokon ismerősökön stb. Keresztül mar nem megy. Mindenki társkeresőzik.
6/10 anonim válasza:
Szombat esténként eljársz bulizni? Vagy egy tánciskola?
7/10 A kérdező kommentje:
Borsod megye. De helyileg valamennyire rugalmas vagyok.
Dolgozom,műszakban nem tudok szombatonként bulizni.
2019. okt. 13. 12:03
9/10 anonim válasza:
Sehol 30F vagyok engem is elkeserit
10/10 anonim válasza:
Szia. Mintha csak én írtam volna a kérdést. 31 éves vagyok,borsodi nő,hasonló gondokkal. Néha teljesen el vagyok keseredve, pláne a társkeresők miatt. Te jársz valahová kimozdulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!