Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi a szüleivel él,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi a szüleivel él, addig ne is ismerkedjen nőkkel, amíg el nem költözik?

Figyelt kérdés

2019. okt. 1. 03:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
17%
Ez így van
2019. okt. 1. 04:17
 2/18 anonim ***** válasza:
93%

Ismerkedjen, senki se tiltja.

De ha 30 évesen a szüleimmel élnék, nem az lenne a legnagyobb bajom, hogy nincs nőm.

2019. okt. 1. 04:25
 3/18 anonim ***** válasza:
97%

Ismerkedjen, de ha kiszolgáltatja, elláttatja magát a nővel, az bukta. Neki kell megfőznie a vacsorát, amire meghívja. Vagy együtt.:)

Én azonnal kukáztam több fiút, aki az első (!!) randit úgy képzelte, hogy megrendelte, hogy én lássam vendégül és főzzek rá.

Ez a többi dologra is igaz, tehát élősködés, kiszolgáltatás kizárva.

2019. okt. 1. 04:57
 4/18 anonim ***** válasza:
95%

Ja, és egy egyedül élő fiú is csinálta ezt!

Meg egy olyan, aki már élt együtt nővel.

De legtöbbször vélelmezi az ember, hogy ha már önellátó, akkor nem fog pótmamát és személyzetet keresni, hanem szerelmi és szexuális kapcsolatot.

2019. okt. 1. 04:59
 5/18 anonim ***** válasza:
96%

Hát persze. Sőt! Akkor sem szabad, ha nincs legalább 50 milliós házad, legalább 2 kocsid, az egyiknek legalább valamilyen luxusautónak kell lennie és természetesen neked kell lennie az első tulajnak. Kell még ezen kívül legalább 1 nyaraló, egy yacht és egy magánrepülő. Ezek megléte nélkül TILOS ismerkedni!!!

Ha mégis megtennéd a női sátángyíkemberalienek azonnal megátkoznak és életed végéig szenvedni fogsz!

2019. okt. 1. 06:11
 6/18 anonim ***** válasza:
76%

Már miért ne ismerkedhetne? Én párom is mamahotelezett.Aztán elhoztam onnan. Most már egész életképes,dolgozik is. Az agyát is tudja használni arra IS amire kell 😁

Pedig az elején semmirevaló volt 😂😂 Munkafóbiával,csak a számítógép létezett neki,a fű,a gépes játékok,f¥szbuk (szabadon) . Elég sokáig,10 hónapig tűrtem aztán elzavartam dolgozni. Az addigi munkának csúfolt valamivel heti 10 ezret kapott,amiből heti 10 ezret elfüvezett,14 ezret elcigizett,evett is rendesen... Én meg közöltem vele,hogy lehet rendes munkát keresni,mert ahhoz,hogy én eltartsam az kellene,hogy mire munkábol hazaérek,kaja várjon,rend és álló cerka ,napi 3-5 szex. Egyik sem volt meg,így maradt a munka keresés azonnal 😂😂😂

2019. okt. 1. 07:15
 7/18 anonim ***** válasza:
68%

Pontosan.

Nem kell házat venni! De legalább egy albit fizessen egyedül. Úgy talán életképes

2019. okt. 1. 09:18
 8/18 anonim ***** válasza:
71%
6# Te egy jó nő lehetsz. :D
2019. okt. 1. 09:57
 9/18 anonim ***** válasza:
60%

#8-as irónia? 😂😂😂

Vagy komolyan gondolod. Na de hát na 😁 Valamit valamiért 😊 Ha herét tartok,akkor az tegye azt amit kell,ha nem annyiszor teszi,irány dolgozni 😂

2019. okt. 1. 10:17
 10/18 anonim ***** válasza:
79%
9# Teljesen komolyan mondom, imádom ha egy nőnek ilyen a humora és kicsit csípős a stílusa, szerencsés a barátod. :D
2019. okt. 1. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!