Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi a szüleivel él, addig ne is ismerkedjen nőkkel, amíg el nem költözik?
Figyelt kérdés
2019. okt. 1. 03:17
11/18 árokpart válasza:
Hogyan függ össze a kettő. Miért baj ha otthon lakik ezt sose értettem. Mi az, hogy nem a legnagyobb gondja amíg otthon él, hogy nincsen nője. (valaki ezt írta) Komolyan nem beteges aki ilyeneket ír most őszintén?
12/18 anonim válasza:
Ezt dobta neki a gép 😁😁 Ő akarta ,tudta jól,hogy ami a szivemen az a számon 😊
Az a férfi még nem született meg,de még csak rózsaszín álomképként sem lebeg a vágy egy ilyen fiúgyermek megszülésére egyetlen kishercegnő lelki szemei előtt sem ,aki kedvéért bólogató kutya leszek vaaagy fapuna 😂😂
13/18 anonim válasza:
Párom is a szüleivel élt, mikor összejöttünk. Sosem zavart.
14/18 anonim válasza:
Ismerkedni nyugodtan ismerkedhet, csak ne akadjon ki, ha ez hátrány.
15/18 anonim válasza:
Attól függ, hány éves, és mit/kit keres?
16/18 anonim válasza:
Árokpart: én írtam, és tartom a véleményem, szerintem semmi beteges nincs benne. Ha egy felnőtt, 30 éves férfi anyuci nyakán él, akkor az előbb a függetlenségen dolgozzon, ne csak a házicselédjét akarja lecserélni egy fiatalabbra.
Nő vagyok. 18 évesen költöztem el otthonról. Ha valaki ugyanezt 30 évesen sem képes elérni, ott komoly bajok vannak.
17/18 anonim válasza:
mamahoteles lúzer vagy akkor mit vársz ?
18/18 anonim válasza:
igen, addig ne nagyon. Van néhány szerencsés 30 as ismerősöm, akinek elnézték ezt a nők, de a legtöbbel nem jönnek össze, ha otthon él 30 felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!