Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem van ha még a 160 cm sem érem el?
Figyelt kérdés
Jó dönrés volt hogy 28 éves koromig még nem voltam lánnyal?2019. okt. 13. 10:55
21/29 anonim 

válasza:

Szerintem ne fogd a dolgot arra, hogy hány centi vagy. 158 centi vagyok és személy szerint nekem nem voltak emiatt ismerkedési gondjaim. Több alacsony férfi ismerősöm van és nekik is van párjuk, kapcsolatuk. Amúgy nem kötöm senki orrára hány centi vagyok, valószínűleg kicsit többnek gondolnak. Ha nagyon muszáj 166-ot mondok, kihúzom magam, vastagabb talpú cipőt veszek fel, senkinek se veszi észre azt a pár centit. Azt gondolom nincs önbizalmad, azon kellene dolgozni első körben, ha változtatni akarsz.
23/29 anonim 

válasza:

Ez nem a te döntésed, hanem a lányoké.
25/29 anonim 

válasza:

26/29 anonim 

válasza:

Az ilyen méreteknél szoktam javasolni az edzést, mivel pici vagy hamarabb fejlődik az izomzatod ha nagyobb lennél akkor optikailag betudnád csapni a nőket.
27/29 anonim 

válasza:

Volt egy ikerpár ismerősöm, mindkét srác meglepően alacsony termetük ellenére hatalmas csajozógépek voltak, olyan kisugárzásuk volt..
Illetve nem egy férfit ismerek akinek magasabb barátnője, felesége van.
28/29 anonim 

válasza:

Nem tudom jó döntés-e volt várni ennyi információból, de ha szerettél volna csajozni és llett volna alkalmad rá (úgy, hogy nem meg más dolog rovására), akkor szerintem nem.
A magasság miatt viszont nem aggódnék, én pl. a nagyon magas férfiakat nem preferálom, de senkit nem utasítottam vissza még a teste alapján - bár hozzáteszem, hogy én bizony nagyon csúnya vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!