Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi esélyem van ha még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélyem van ha még a 160 cm sem érem el?

Figyelt kérdés
Jó dönrés volt hogy 28 éves koromig még nem voltam lánnyal?
2019. okt. 13. 10:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
13%
Ha szűz is vagy 28 évesen , meg mamahoteles... úgy semmi !
2019. dec. 2. 16:15
 12/29 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem kevesebb esélyed van a szerencsésebb kinézetű, magasságú( genetikájú) férfiakhoz képest. Mondom ezt tapasztalatból. DE. A magasság nem minden, feladni meg butaság. Én is próbálkoztam sok lánynál, ráadásul úgy hogy nekm csak és kizárólag a jó csajok jönnek be, egyszerűen nincs is merevedésem ha nem tetszik valami a lányon. Nem azt mondom hogy húú de rengeteg csajom volt, de azért nem panaszkodom. A feleségem is magasabb vagy 5 centivel nálam.
2019. dec. 2. 17:16
 13/29 anonim ***** válasza:
67%

Ugyanezt tudom mondani, hogy én is kb 195 cm vagyok és elég sikertelen a lányoknál.

Szóval nem ezen múlik

2019. dec. 27. 13:14
 14/29 anonim ***** válasza:
9%
A mai nőknek 185+ alatt nincs férfi. :)
2019. dec. 27. 18:33
 15/29 anonim válasza:
30%
Mivel én is 160cm vagyok, így semmi. Főleg ha még 48 kg is vagy mellé, akkor végképp nem (volt már, hogy ilyen férfivel ismerkedtem online és szörnyen kiábrándító volt, amikor a való életben sokkolt az, hogy még magassarkú nélkül is látom a feje búbját és vékonyabb nálam). De ha a magasságod mellett igényes vagy, adsz magadra, edzel, akkor egy 160cm alatti lánynak könnyen megtetszhetsz, de lehet afelettinek is. De záró gondolatnak, éld úgy az életed, hogy elégedett legyél magaddal, mindig hozd ki a legtöbbet magadból és ha 170cm-es nővel hoz össze a sors, akinek tetszel, sz*rd le a titeket megmosolygó embereket, mert egy életed van és éld úgy, ahogy neked jó!
2020. jan. 10. 13:37
 16/29 anonim ***** válasza:
16%

Nezegesd mar meg a Forma 1-es faszikat. A versenyzeshez se jutottak volna el, ha a magassaguk miatt komplexusaik vannak.

Amugy az aranyok fontosak. Ha valaki nem nagyfeju, rovidlabu, akkor talan magukat tramplinak erzok kerulni fognak, de nem minden no.

2020. ápr. 3. 18:42
 17/29 anonim ***** válasza:
18%

Kisebb gondom is nagyobb nálad😂

Viccen kívül, esélytelen.

2020. ápr. 3. 20:10
 18/29 anonim ***** válasza:
36%

Egyszerűen vannak pasik, akik iszonyú vonzóak tudnak lenni, mégha alacsonyak is.

És vannak pasik, akik meg sem mozgatnak kb. senkit aki nőnemű, pedig magasak.

Nyilván valamit számít, kevesebb az esélyed, de nem minden a magasság.

Ha ezt az eszedbe vésed, sokkal könnyebb ismerkedni, meg ha kivered a fejedből, hogy jaaj biztos az alacsonyságom volt neki a baja.

Nem, egyáltalán nem biztos hogy az volt a baja veled.

2020. máj. 30. 08:34
 19/29 anonim ***** válasza:
23%

Mindjárt jön 20 állnő válasz; hogy a férjük vagy álmaik férfijai 159 cm ek! És nincs ezzel a magassággal semmi gond! 😀

Valójában a 18o cm re is úgy neznek “atlagoska” mint a faroknàl a18 cm alattiakra .

2020. szept. 25. 17:52
 20/29 anonim ***** válasza:
63%

9

jaja én is 191 vagyok és összeteszem a két kezem, hogy az első adandó alkalomnál voltam nővel.

2020. okt. 22. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!