Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem van ha még a 160 cm sem érem el?
Ugyanezt tudom mondani, hogy én is kb 195 cm vagyok és elég sikertelen a lányoknál.
Szóval nem ezen múlik
Nezegesd mar meg a Forma 1-es faszikat. A versenyzeshez se jutottak volna el, ha a magassaguk miatt komplexusaik vannak.
Amugy az aranyok fontosak. Ha valaki nem nagyfeju, rovidlabu, akkor talan magukat tramplinak erzok kerulni fognak, de nem minden no.
Kisebb gondom is nagyobb nálad😂
Viccen kívül, esélytelen.
Egyszerűen vannak pasik, akik iszonyú vonzóak tudnak lenni, mégha alacsonyak is.
És vannak pasik, akik meg sem mozgatnak kb. senkit aki nőnemű, pedig magasak.
Nyilván valamit számít, kevesebb az esélyed, de nem minden a magasság.
Ha ezt az eszedbe vésed, sokkal könnyebb ismerkedni, meg ha kivered a fejedből, hogy jaaj biztos az alacsonyságom volt neki a baja.
Nem, egyáltalán nem biztos hogy az volt a baja veled.
Mindjárt jön 20 állnő válasz; hogy a férjük vagy álmaik férfijai 159 cm ek! És nincs ezzel a magassággal semmi gond! 😀
Valójában a 18o cm re is úgy neznek “atlagoska” mint a faroknàl a18 cm alattiakra .
9
jaja én is 191 vagyok és összeteszem a két kezem, hogy az első adandó alkalomnál voltam nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!