Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon gáz az ha látszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz az ha látszik egy fiú viselkedésén az hogy nem volt még barátnője?

Figyelt kérdés

Én életemben először most éreztem azt hogy tetszem egy lánynak. De nagyon béna vagyok az ismerkedésben, ha jól tudom akkor neki már 2 barátja is volt. Szerintem hamar meg fog unni engem. Nem tudom mit csináljak, mert nagyon tetszik a lány.

Gáz az ha latszik rajtam az hogy tapasztalatlan vagyok?

Lehet, hogy ki fog ábrándulni belőlem emiatt? 20 éves ő.

2019. okt. 12. 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

Magabiztosnak kell lenned, ha azt látja rajtad, hogy bénázol, sajnos rossz vége lesz.

Határozottság, és magabiztosság, és ne cseszd el!

2019. okt. 12. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem kell benaskodni. Add önmagad és legyel hatarozott.
2019. okt. 13. 01:12
 3/4 Derwer ***** válasza:

Megalapozott magabiztosságidnem nem lehet a tapasztalat hiánya miatt. De lehetsz bátor, nem kapkodó tacskó.

Én így csináltam anno, nem tudtam hogy mikor lehet csókolni (ezt sokáig is húztam), hogyan kell csókolni, milyen egy jó randi, miként lesz a szex, stb, stb.

De igyekeztem meggyőzni magam, hogy ezek természetes dolgok, igy kB a génjeimbe van kódolva az alap, menni fog.

És ment is. Persze nem rutinnal, nem tökéletesen, de bőven elégségesen. :)

2019. okt. 13. 07:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem azt a gáz, hogy nem volt barátnōd, hanem az, hogy eldöntōtted, hogy béna vagy. Az ilyen tehetetlen hozzáállás az élet minden területén nem túl eredményes. Pl. Én sosem vezettem autót. Ha belevágok, akkor nem erre gondolok, hanem igyekszem belejönni és tapasztalatot szerezni a továbbiakban. Nem hiába van a mondás, hogy jobb késōbb mint soha.

Kétségbeesés helyett az ember igyekszik, hogy felismeri a hibáit és változtatni rajtuk.

Nem az a gáz, hogy tapasztalatlan vagy, hanem az, hogyha így állsz hozzá akkor továbbra is tapasztalatlan maradsz.

2019. okt. 13. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!