Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Melyik férfit választanátok a kettő közül? A baloldalit vagy a jobboldalit?
2019. okt. 11. 20:39
12/18 anonim válasza:
Valami normálisabb külsejű nem volt? Na mindegy, ha muszáj, akkor a jobb oldali, ha ló nincs szamár is jó alapon.
13/18 Mcgalagony17 válasza:
Egyik sem az esetem, de ha már választani kell, akkor a jobb oldali. :) Mert az rosszfiúsabb.
25/N
15/18 anonim válasza:
A bal oldalit. Róla el tudom képzelni, hogy kedves és mondjuk megalapozott indokkal fog a kezébe fegyvert (mondjuk a családjáért vagy valami). Jobban tetszik a szeme pl.
A jobboldali nekem túl vad, túl erőszakos. Mint egy klasszikus maffiózó, aki éppen megy kiverni valakiből az elvesztett kokainját.
16/18 anonim válasza:
Jai Courtney, gondolkodás nélkül 😁
17/18 anonim válasza:
Az megvan, hogy a "baloldali" és "jobboldali" politikai kategóriák, ugye? Gondolom, nem, mert egy -20 IQ-s idióta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!