Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúkat kérdezem: volt már olyan, hogy úgy éreztétek, túl jó hozzátok a lány, és valami gyanús van abban, hogy ismerkedik veletek?
Figyelt kérdés
2019. okt. 11. 00:13
11/13 anonim válasza:
Es attol tul jo no hozzad, mert magas meg vékony? 😳
12/13 Adri+ válasza:
Igen.
Egyiknek Mara a neve és Ksm lakott/ik, és a
Másiknak Milánné alias Kinga a neve és Pécsen lakik/ott.
Van közös funkciójuk : bájosak, kedvesek az elején : utána
jön a vennél nekem többMft értékben a sajât nevedre műszaki cikket?
Ha nincs ELŐRE ELKÉSZÏTETT Ajándékozási szerződésed : ezeknél cumid
sem lesz : majd meglátod. Én szóltam.
Szép napot kívánok mindenkinek :
Taves bachtalo thaj Lashi dyes :
Adri+
13/13 A kérdező kommentje:
Kedves Adri+, kérlek, írj majd újra egy választ akkor, amikor kiürültek a szervezetedből azok, amiket beszedtél.
2019. okt. 14. 02:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!