Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak engem akaszt ki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem akaszt ki, hogy hiába törekszem a kinézetem kimaxolására, egyedül vagyok, bezzeg a hosszú kapcsolatuk alatt eligénytelenedett palik boldogok lehetnek?

Figyelt kérdés

Sanyargatom magam a főtt tojással, meg egyéb diétás kajákkal, idén már 10 kilót leadtam, jövő nyárra kockás has a cél. Vékony lett az arcom, igényesen öltözöm, annyira ronda nem lehetek már most sem, ha egy hosszú hétvége alatt 50 match összejön Tinderen. Sokra persze nem megyek vele, ha nem írnak vissza, vagy unalmasak, érdektelenek.

Ezzel szemben rengeteg ismerősöm, akik hosszú kapcsolatban élnek, szerintem hozzám képest elég gatyán néznek ki. Nagy sörhas, gigantikus toka, igénytelen öltözet. Mégis engem az üres lakás vár, őket meg nem. Borzalmasan unom.

Anyagilag jól állok, saját lakásom és autóm van, jó munkám, diplomám. Nem vagyok alacsony, se kopasz, se unintelligens. Annyit várnék el, hogy a lányban fogjon meg valami, legyen igényes, és normálisan lehessen vele beszélgetni. Mielőtt valalo azzal vádolna, hogy nekem biztos valami topmodell kell, hát nem: volt már mások szerint kifejezetten nem szép barátnőm. Ha valaki megfog, nem számít a kinézet, csak lehetőleg ne legyen elhízva, ha már én se vagyok...

2019. okt. 9. 09:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
58%

Emiatt lehet, hogy le leszek pontozva, de én értem valahol a kérdezőt. Nem értek egyet azzal, hogy unintelligens csak azért, mert most kifakadt. Valahol bennem is motoszkál az értetlenseg olykor, amikor látom, hogy milyen nőknek van odaado, helyes párjuk, miközben észre sem vesznek. Pedig én figyelek magamra, nem vagyok szép, de mindenki nagyon xsinosnak tart, mert van stilusom, sportolok, nem is csak egy félét, művelt vagyok, tanult, izgalmas munkám van és jó is vagyok benne, emellett önálló vagyok, saját magamat tartom el, háztartást vezetek és van még egy csomó célom, amit szeretnék elerni. És mindemellett vicces vagyok, játékos, szeretem a spontán dolgokat és a szórakozást és nem hisztizek. Igen, a ferfi nemű edzotarsaim jegyezték meg, hogy példakép lehetnék a nők előtt, hogy hogyan nem kell rinyalni. Ezzel szemben kapasbol tudok mondani 10 olyan nőt, akik számomra kimeritik az életképtelen fogalmát és már férjes asszonyok.

És igen, neha engem is kiakaszt ez az egész, ha épp melyponton vagyok. De ilyenkor arra gondolok, hogy milyen büszke lehetwk arra, hogy amim van, azt egyedül értem el és nem kellett soha tutujgatni.

2019. okt. 9. 10:48
 12/21 anonim ***** válasza:
50%

Bocsánat az elírások miatt.

11 voltam.

2019. okt. 9. 10:52
 13/21 anonim ***** válasza:
95%
#11 Èn téged nem értelek. Gondolom nem csak önmagaddal szemben vannak elvárásaid, hanem a pároddal szemben is, tehát nem azt várod, hogy akármelyik pasi rád hajtson, ha megtenné, rögtön visszautasítanád. Akkor meg mi értelme férjes asszonyokra irigykedni, akiknek többsége elfogadó, összejött az elsō normális férfival, akivel megismerkedett.
2019. okt. 9. 10:54
 14/21 anonim ***** válasza:
55%

13# Egyiknek sem az első pasija volt és nem is igénytelen férfiakról van szó, ezek a nők osszetehetik a két kezüket, hogy ilyen párt sikerült találniuk.

Az meg fikció marad, hogy rám bárki is rám hajtana. Közel 30 év alatt ilyen nem fordult elő soha. 😂

És igen, már eljutottam arra a szintre, hogy az első interneten mindenkinek irkalo nethuszarnak ne adjak esélyt.

2019. okt. 9. 11:02
 15/21 anonim ***** válasza:
63%

A nagy modern és szórakoztató világnak maguk az emberek lettek a kárvallottjai. Ez ma már vitán felül áll. Olyan ez, mint amikor a kisgyerek elé odaöntünk 100 darab játékot. Az elején repked az örömtől, de 10 perc után az egyiket dobja a másik után, és egy óra múlva már azon kesereg, hogy nem tud játszani, mert unalmas az összes. Az van, hogy a jelen világunk embere egy másodperc alatt megkapta a teljes világot, de úgy, hogy annak 99.9999%-a elérhetetlen a számára, de akkor is ott van az otthonába. A luxus, a ragyogás, a tökéletes nők, a tökéletes férfiak, a luxus... minden. A társkeresésre azt gondolná, hogy ezer meg ezer hasonló ellenkező nemű csak arra vár, hogy megismerkedjen vele, de az az igazság, hogy ennyire még sosem volt boldogtalan és magányos az emberiség, mint most. A szórakozás nyújtotta elégedettség nem összekeverendő a boldogsággal. A mű optimizmus nem összekeverendő a boldogsággal. A hamis messiások, a rengeteg motivációs videók követése nem összekeverendő a "megtaláltam magam" érzésével. Apropó! Itt jegyezném meg, hogy ezek a kócsok és a videóik kizárólag az érzéseid manipulálják, így az orrodnál fogva vezetnek. Lásd: reklám és média pszichológia. Mennyi meg mennyi ember jár téves úton, holott azt hiszik, ők bizony megtalálták a helyes utat. elárulom, hogy bármibe is fogsz azzal a céllal hogy változtass magadon, az pont nem a kellemes és kikapcsolódás nyújtó tevékenységek közé fog tartozni. Úgy meg pláne nem, hogy 5 perc csendet sem adsz az agyadnak, 10 percig sem gondolkodsz önállóan, csak falod befelé az ostobábbnál ostobább videókat. GONDOLKOZZ! Aztán harcolj az egóddal. Aztán majd érzed a különbséget a valóság, és pl. a szabó péter által felfestett (tegyük hozzá, nagyon jó pénzért árult mély alvásért) szipi-szuper világ között. Borzasztó azt látni, hogy mennyire rossz úton jár az emberiség, hogy mennyire az orruknál fogva van vezetve még az is, aki magát egy felvilágosult embernek tartja.

Hol reklámozzák pl. azt, hogy szeresd a másik embert? Az még a vízcsapból is folyik, hogy szeresd magad, de hol hangzik el az, hogy szeresd a környezeted, légy alázatos és megbocsájtó? Mert addig oké hogy hízlald az egód, de annyira kétségbeejtő, hogy mindenki bedől ennek a hamis propagandának. Jelenleg az van, hogy tényleg mindenki magát szereti, csak az a baj, hogy megtapasztaljuk azt is, hogy ez mivel jár. A legszörnyűbb meg az, hogy a jelek ellenére is vakon követi a többség ezt az eszetlen trendet. Hát igen, az ördög cserébe odaadja a ragyogást, a kényelmet meg a szórakozást. A csereárú viszont a valódi boldogság, az őszinte emberi kapcsolatok, a család.

Ki mit választ. El lehet dönteni.

2019. okt. 9. 11:22
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj kérdező, az ilyen paliknak a nője is hasonló kategória, szóval nagyon nincs mire irigykedned :D
2019. okt. 9. 11:32
 17/21 anonim ***** válasza:

#14 Nem írtam, hogy az elsō pasija volt. Arról írtam, hogy az elsō normális pasi, aki megfelel neki párkapcsolatra.

Nem akartam személyeskedni, hiszen nem ismerlek, de csodálkozom az ilyesmin, amikor igénytelen embereknek van párjuk, és igényes, magára sokat adó emberke síránkozik, hogy “neki bezzeg nincs”.

Nem szoktam magamat másokhoz hasonlítgatni, úgy gondolom a párkapcsolat lényege, hogy mindenki megtalálja a magához illōt. Ez nem valamiféle verseny, ahol csak az igényes embereknek járhat társ s átlag embernek ne járna.

2019. okt. 9. 11:40
 18/21 anonim ***** válasza:
96%

Tetszik, ahogy degradáló jelzokent hasznalod a kopaszsagot, pedig sok kopasz ferfinak van olyan baratnoje, akiket biztos megirigyelnel.

Igaza van a tobbieknek abban, hogy inkabb a belsod "kimaxolasara" kene koncentralnod. Persze ez nem azt jelenti, hogy a kulsodre me adjal, tok jo amit eddig elertel, így tovább, csak kicsit tobb es masfajta erofeszitest kene tenned, ha haladni is akarsz valamerre. Tindery meg felejtsd el, meg a legrosszabb szorakozohelyen is elobb fogsz alkalmas part talalni, mint azon a tragya appon.

2019. okt. 9. 12:18
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért a sok pozitiv külső és belső tulajdonságod mellett kell legyen valami negativ is ha nem találsz párt magadnak,pedig annyira akarod.
2019. okt. 9. 15:25
 20/21 Rockarc ***** válasza:
94%

Kulso, kulso, kulso. Ez csak addig szamit, amig megnezik, hogy milyen a belso. Mint a konyvnel. Ha erdekes borito, akkor belelapoznak. De siman mondhatjak, hogy mi ez a sz..ar es laza mozdulattal dobjak is hatra a valluk felett. Ha pedig a tartalom megfelelo, akkor pedig azt mondjak, hogy ilyen jo konyvet meg sosem olvastak. Meg kell talalni a helyes aranyokat, ha az ember sikeres akar lenni.

43F

2019. okt. 9. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!