Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fiatalként az instagram jó ismerkedős platform?
Figyelt kérdés
Vannak olyan barátnőim (és normális lányok, tehát nem a magamutogató, könnyűvérű típus), akik kb. mindig kapcsolatban vannak vagy, ha szakítanak is valami miatt, akkor már rögtön van utánpótlás. Kvázi sosem szinglik mert vagy van valakijük vagy éppen ismerkednek valakivel. Annyi embert ismernek és folyton mondogatják is, hogy ki kicsoda, mit írt, mi van vele stb., hogy nem is értettem. Aztán felvilágosítottak, hogy instagramról ismerik őket... Én instagramot sosem használtam “rendesen”, nem követtem be másokat (max oldalakat amik érdekeltek), így nem is kedveltem mások bejegyzéseit és néha voltak ilyen fellángolásaim, de végül magamról sosem tettem ki semmit. Valahol érdekel, szeretek fotózni, írni, kreatívkodni, vannak gondolataim stb. és az instagram egy jó módja annak, hogy mindenfélét megossz másokkal, de valahogy sosem jutottam el odáig, hogy belevágjak, pláne nem személyes tartalmakkal, mert van egy ilyen “mégis kit érdekel” vagy “minek” érzésem. Viszont egyre több barátomtól hallom, hogy tök jól lehet ismerkedni stb., emiatt elgondolkoztam rajta. Nektek mi a tapasztalatotok?2019. okt. 8. 17:30
1/3 anonim válasza:
Ha kiemelkedően jól nézel ki, és a képeid izgalmas életet sugallnak, akkor van esélyed.
Ha van fent 3 db képed, amiből kettő a vécében pózolós tükörszelfi, a harmadik meg valami kutya vagy macska, amiről az sem derül ki, hogy kié, akkor egyszerűen csak felejtsd el.
2/3 anonim válasza:
Csak ne olyat csinálj amit a nők szoktak.
Ha egy nő eszi a pizzat vagy issza a bort, az még elmegy de mikor egy férfi majomkodik inkább nevetséges....
Szóval valóban jó képek kellenek. Ha nincs a photoshop megoldja.
3/3 anonim válasza:
"Ha egy nő eszi a pizzat vagy issza a bort, az még elmegy de mikor egy férfi majomkodik inkább nevetséges...."
Megnyugtatlak, nővel pont ugyanolyan nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!