Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakorlatilag a születésnél eldől egész életünkre hogy sikeresek leszünk-e a párkeresés terén vagy sem?
A biológiai lottó rengeteg embert megszívat, úgy gondolom hogy többek között engem is. Ennek keretében akár küldhetek képet magamról, bár a lesajnáló visszaigazolásokat olvasva nem igazán tudnám hogy mit is keresek ezen a bolygón.
23f
Friendzone nem letezik, azt csak magadnak krealod. Tipikusan akkor tortenik, ha beprobalkozol egy lanynal, aki nem nyitott feled, de "elengedni" nem akarod. Nem lesz az osszes ismerkedesbol kapcsolat. Ha te kapcsolati szandekkal ismerkedsz, az a legrosszabb, mert nem igy mukodnek a dolgok. Ismerkedj, baratkozz es kesobb lehet belole kapcsolat. Az elutasitas legfobb oka, hogy hianyzik a ferfias kiallas.
A lenyeg, hogy legyel nyitott es jarj emberek koze. Ha lesz olyan lany, aki mar megismert es el tudna kepzelni veled tobbet is, akkor kuldeni fogja a jeleket. Ehhez meg kell ismernie a belsodet. Ha ugy gondolod, hogy ketszer mar koszontetek egymasnak, es akkor hivod randira, az zsakutca. Egeszen keveseknek jon az ossze, hogy buszmegalloban leszolitgatnak noket es abbol parkapcsolat lesz. Sok kapcsolat peldaul munkahelyen alakul ki, es sok no irja, hogy kulsore nem szep, de .....
43F
Az a baj ezzel a jelnyelvvel, hogy konnyen felre lehet erteni, sajnos. Eleg jo kis antennarendszer kell hozza.
A masik, hogy azoktol a noktol, akitol 'jo lenne', nem jonnek a jelek :(
A külső a nők számára egyáltalán nem olyan mérvadó. Sokan ezt nehezen hiszik el, és fogadják el, meg próbálnak azzal takarüzin, hogy ők biztosan rondák és azért nem kellenek a csajoknak pedig rohadtul nem így van...
AZ egyik volt egyetemi szaktársam, egy nagyon szép, aranyos csaj, pont most ment hozzá egy bűnronda, erősen kopaszodó, dagadt fazonhoz.
Van egy haverom aki szintén nem egy szépség mégis ragadnak rá a nők, rengeteg csajt megfektetett, sok kapcsolata volt és soha nem okozott gondot neki "kúrótársat" találni. Egyszerüen végtelen ideig tud pofázni és valahogy van olyan szövege ami bejön a nőknek és mer kezdeményezni, akár egyedül is feltalálja magát és összeszed bárkit. Ha másért nem hát haverságból.
Van egy másik haverom aki 20 éves koráig szintén baromi sok nője volt, pedig ő sem igazán a kinézetével tud hódítani.
Rám mindig és sokan mondták, hogy mennyire jóképű vagyok, biztos döglenek értem a nők, aztán meglepődnek ha elmondom, hogy eddig 1 kapcsolatom volt és vele is vesztettem el a szüzességem, ráadásul az első csók is vele történt. Mindez 22 éves koromban.
Hiába a jó, vagy átlagosnál jobb kinézet, ha képtelen vagy normálisan szocializálódni, kapcsolatokat kialakítani, társalogni, ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!