Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most láttam egy tolókocsis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most láttam egy tolókocsis rövidlábú lányt, egy csoportban, és van barátja, akkor itt mit sírnak a férfiak hogy nem keresnek havi 1 milliót ezért szüzek 40 évesen is?

Figyelt kérdés
2019. okt. 7. 14:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
2019. okt. 7. 15:30
 12/22 anonim ***** válasza:
70%

ma 15:30

Igen, van a világban kirakatban pár elszigetelt eset. Többnek tűnik, mert mindegyiket úgy felkapják, hogy 3000helyen írnak róla.

Csak beteg ne legyél, mielőtt komoly kapcsolatod lesz, mert akkor szembe jön a valóság!

2019. okt. 7. 15:34
 13/22 anonim ***** válasza:
73%
Most azt bizonyítottad, hogy egy ilyen lánynak is van párja. Zseni vagy.
2019. okt. 7. 16:03
 14/22 anonim ***** válasza:
68%
#11: Ez a Nick Vujicic a písziorientált álmotivációs társkeresési propaganda kirakatbábuja. Baromi unalmas már, hogy vele példálóztok. Egy komplett médiaipart húztak fel a személyére, ami által baromi jövedelmező lett az elkeseredett emberek lehúzására szakosodott Szabó Péter-féle szélhámosok ténykedése.
2019. okt. 7. 22:16
 15/22 anonim ***** válasza:
60%

#14:

Van nője? Van. Nem is akármilyen!

Tudod, hogy miért? Mert a 10/10-es belsővel tudja kompenzálni, hogy fogyatékos.

Aki a 2/10-es külsőt 2/10-es belsővel akarja kompenzálni, mert őt ugye a belső értékek miatt kell szeretni, az mit vár?

2019. okt. 8. 05:26
 16/22 anonim ***** válasza:
21%

Persze hogy van, mint ahogy több millió dollárja és világhírneve is. Ez az egész csak annyit bizonyít, hogy a megfelelő státusz/vagyon mellett bármi lehetséges. Mindezt eddig is tudtuk, de az átlagos pali, akire köpnek a magukat hercegnőnek képzelő átlagpitsák, pont semmire nem megy vele!

2019. okt. 8. 06:41
 17/22 anonim ***** válasza:
66%

Ezek szerint buta is vagy. Ennyi.

Én kérek elnézést minden nő nevében, aki nem jön össze csúnya, buta, csóró pasikkal, aki semmi pozitívat nem tud felmutatni.

Örülök, hogy ettől hercegnő leszek. Már oviban is mindig az akartam lenni. Csak akkor még nem tudtam, hogy ennyire egyszerű.

2019. okt. 8. 08:33
 18/22 anonim ***** válasza:
91%

16-os, akkor csináljátok utána, ha olyan könnyű milliárdos "birodalmat" építeni.

Mellesleg előbb volt nője, mint hírneve és pénze.

2019. okt. 8. 09:17
 19/22 anonim ***** válasza:
31%

Köszönet, amiért leírtad az átlagos nők vélekedését az àtlagos férfiakról (csúnyák, buták, csórók, akikben nincs semmi pozitív).

Egyáltalán nem egyszerű, pont hogy egy kivételes fazonról van szó, akinek a példája nem jelenthet reális megoldást a társkeresési problémákkal küzdő férfiak tömegei számára.

Viszont ti már úgy hivatkoztok rá, mintha általános jelenség volna, hogy szép nők súlyos testi fogyatékosokkal vannak együtt, mert nekik csak a belső számít.

2019. okt. 8. 11:38
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
De feltételezhető, hogy az itteni férfiaknak nincs is ennyire extrém fogyatékossága.
2019. okt. 8. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!