Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. minimum hány éves kortól kellene egy pasinak önállónak lennie, és párkapcsolatban élnie?
Tőlem már 21 évesen elvártak saját autót, saját lakást, ja meg hogy a kvantummechanikától a monetáris politikáig mindenhez értsek.
Párkapcsolati szempontból némileg értelmetlen a kérdés, ugyanis a nőknek kortól függetlenül sokkal vonzóbb az a férfi, akinek kapcsolata van, mint az, aki egyedülálló. Ezt az elméletet továbbfűzve amelyik férfi viszont évek óta egyedülálló, arra szinte mumusként tekintenek.
Én úgy 20 éves korom óta önálló vagyok. Kapcsolat mondjuk nem hiányzik. Időm se lenne rá a suli, munka , barátok, szakmai gyakorlat mellet. Totál be vagyok táblázva.
30 F Önálló vállalkozó.
Önállónak maximum kb egyetem, iskola után.
Párkapcsolatban bármikor.
A párkapcsolat rész értelmetlen. Mire találkozunk, legyen túl legalább egy hosszú kapcsolaton. Ez a minimum.
Az önállóság más tészta. Én nem bánom, h a praktikus okokból 30 évesen még nem költözött el a szülőktől. De ha nyafog, hogy nem tud, na az kizáró tényező. Mert ha én 18 évesen meg tudtam tenni, akkor nehogy már egy 30 évesnek ne menjen. Szintén gondot jelent, ha később sem akar elköltözni.
Minimum? Hát 16éves kort azért nem árt elérni ahhoz, hogy valaki önálló legyen. Jogilag viszont 18. De 16 felett azért már lehetnek az embernek saját döntései, csak pl külön költözéshez szülői engedély kell. 18 felett már nem.
Szerintem te a maximumra vagy kiváncsi. Itt pedig olyat nem ismerek, hogy "kellene". Én ismerek 45éves embert, aki családostól lakik a szülői házban és a szüleivel oda-vissza segítik egymást. Szigorúan véve még nem önálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!