Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Engem miért néztek mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem miért néztek mindig levegőnek a lányok?

Figyelt kérdés
Tudomásom szerint hozzám sohasem közeledtek. Szó szerint levegőnek néztek mindig is. Ha rám néztek zavartan rogtön elkaptam a tekintetemet.

2019. okt. 5. 19:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Vedd le a láthatatlanná tevő köpenyt!
2019. okt. 5. 20:00
 2/12 anonim válasza:
68%

Ha nézték téged akkor nem nézték levegőnek.. amúgy meg nem lehet hogy kissé magadba fordúlós típus vagy?

Csak mert ha tényleg így elkaptad a tekinteted róluk akkor ez számukra nem jó dolgokat közvetíthet.

Amúgy mi lányok nem szeretünk kezdeményezni (már amelyik) ezért neked kéne az első lépéseket megtenni

2019. okt. 5. 20:01
 3/12 A kérdező kommentje:

Eléggé magamba forduló típus vagyok.

Ez a viselkedés a részemről mit közvetített feléjük?

2019. okt. 5. 20:02
 4/12 anonim válasza:
Nem tudom hogy néztek rád de lehet hogy lett volna alkalmad mondjuk beszélgetésbe elegyedni velük vagy ilyesmi..amúgy nekem ez azt közvetitené hogy nem tetszem vagy hogy nem érdekellek lehet hogy pont ezért nem foglalkoznak veled, de ezen könnyen lehet dolgozni ez csak rajtad múlik
2019. okt. 5. 20:06
 5/12 A kérdező kommentje:
A mai napig így viselkedem ha rám néznek. Ha valami kedveset megjegyznek nekem pl, ha előre engedem őket és megköszönik és egymásnak mondják, hogy de aranyos akkor én erre nem mondok semmit sem hanem megyek tovább.
2019. okt. 5. 20:09
 6/12 anonim ***** válasza:
56%

Talán azért mert nem kötelező nekik párkapcsolatba lépni veled ?

Mért te egy boltban nem válogatsz v egy moziba kb akármelyik film jó neked ?

Ez dettó ugyanaz.

2019. okt. 5. 20:13
 7/12 A kérdező kommentje:
Párkapcsolatról szó sem volt.
2019. okt. 5. 20:13
 8/12 anonim ***** válasza:
46%

"Párkapcsolatról szó sem volt."

Akkor miért a Társkeresési problémák-ba írtál.

Akkor keress egy sakk partnert.

2019. okt. 5. 20:17
 9/12 A kérdező kommentje:
Most ezen a kis hibámon kell fennakadni?
2019. okt. 5. 20:18
 10/12 anonim ***** válasza:

"Ha rám néztek zavartan rogtön elkaptam a tekintetemet."

Nem gondolod hogy ez is közre játszhat? Most képzeld el fordítva a helyzetet, próbálnál szemkontatkust teremteni egy neked szimpatikus lánnyal de az rögtön elkapja rólad a tekintetét, közelednél ezek után hozzá? Ezzel azt jelzed a másiknak hogy nem vagy rá vevő, ne is akarja tőled még csak az időt sem megkérdezni

2019. okt. 5. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!