Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerüljek közelebb hozzá?
Adott egy férfi neten ismerkedtunk meg nem társkereső hanem más oldalon egy téma kapcsán.Ott irkaltunk és egy könyv kapcsán mondta hogy neki megvan es szívesen kölcsönadja...Nah mondom dejó :) a könyv is erdkeel meg ő is.
Utána hívott hogy akkor mikor tudok elmenni érte? Holnap 10-11korul megyek
Hogy kellene valahogy közelebb kerülnöm hozzá? Hogy ne csak ide adja azt Hello...
Elmondása szerint egyedülálló ....vagy ha most nem sikerülne és béna leszek akkor még egy esély amikor majd vissza viszem a könyvet 😀😀
Röviden ennyi de kérdés van ehhez irjatok
Ez az egész szitu csak szerintem állatira gáz? Elmész egy vadidegen pasi házához egy könyvért. Gyakorlatilag házhoz hív, hogy lecsekkoljon. Ha társkeresőn ismerkedtetek volna meg, nem a házához mész, hanem nyilvános helyen találkoztok.
Ezek után, ha a könyv megköszönésén kívül más témát is forszírozol, és még te próbálsz közelebb kerülni, állati kétségbeesettnek fogsz tűnni. De fenntartom, hogy én tévedek.
Miért lenne gaz? Ma már mindenre ramondjak ne ismerkedj buszon mert gáz ne szolits le senkit mert gáz....
Ha nem úgy alakul a szitu akkor irány haza :) ennyi
Remek volt :) de amúgy ő is akarta sztem csak azért hívott mert bejottem neki és mivel
Élőben is átmentem a rostán xd azért szerdán találkozunk! :)
Nem mentem be a kapuban beszélgettünk!
Köszönöm :)
De ez valószínű nem rajtam múlott hanem hogy élőben is bejottem neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!