Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy kerüljek közelebb hozzá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kerüljek közelebb hozzá?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi neten ismerkedtunk meg nem társkereső hanem más oldalon egy téma kapcsán.Ott irkaltunk és egy könyv kapcsán mondta hogy neki megvan es szívesen kölcsönadja...Nah mondom dejó :) a könyv is erdkeel meg ő is.

Utána hívott hogy akkor mikor tudok elmenni érte? Holnap 10-11korul megyek

Hogy kellene valahogy közelebb kerülnöm hozzá? Hogy ne csak ide adja azt Hello...

Elmondása szerint egyedülálló ....vagy ha most nem sikerülne és béna leszek akkor még egy esély amikor majd vissza viszem a könyvet 😀😀

Röviden ennyi de kérdés van ehhez irjatok

2019. okt. 5. 14:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen azzal van gond, hogy hol ismerted meg az idegent, hanem hogy rögtön házhoz hív, te meg esetleg be is mennél hozzá, mert nem mondtad határozottan, hogy nem mennél be.
2019. okt. 5. 18:49
 12/22 A kérdező kommentje:
Ha nagyok tetszik bemennék :) azért nem fogok a haz előtt vagy a kapuban ácsingózni ha van más opció.
2019. okt. 5. 19:10
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez az egész szitu csak szerintem állatira gáz? Elmész egy vadidegen pasi házához egy könyvért. Gyakorlatilag házhoz hív, hogy lecsekkoljon. Ha társkeresőn ismerkedtetek volna meg, nem a házához mész, hanem nyilvános helyen találkoztok.

Ezek után, ha a könyv megköszönésén kívül más témát is forszírozol, és még te próbálsz közelebb kerülni, állati kétségbeesettnek fogsz tűnni. De fenntartom, hogy én tévedek.

2019. okt. 5. 22:19
 14/22 A kérdező kommentje:

Miért lenne gaz? Ma már mindenre ramondjak ne ismerkedj buszon mert gáz ne szolits le senkit mert gáz....

Ha nem úgy alakul a szitu akkor irány haza :) ennyi

2019. okt. 6. 09:18
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Irány haza? Aha, majd ha ő engedi. Érdekelne, mennyire akarnál egy olyanhoz közel kerülni akkor is, ha élőben nem jön majd be és elkezd erőszakaskodni. 30-asan itt tartasz? Itt nem egy buszról kell leszállni. Nem csoda, hogy egyből levadászott.
2019. okt. 6. 10:06
 16/22 A kérdező kommentje:
Paranoiások kíméljenek 😀😀
2019. okt. 6. 16:33
 17/22 anonim ***** válasza:
Na mi volt, Kérdező? Hogy zajlott a könyv átadás? :)
2019. okt. 6. 17:16
 18/22 A kérdező kommentje:

Remek volt :) de amúgy ő is akarta sztem csak azért hívott mert bejottem neki és mivel

Élőben is átmentem a rostán xd azért szerdán találkozunk! :)

Nem mentem be a kapuban beszélgettünk!

2019. okt. 6. 17:33
 19/22 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :) Végre valami pozitívat is lehet olvasni itt.
2019. okt. 6. 17:37
 20/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

De ez valószínű nem rajtam múlott hanem hogy élőben is bejottem neki :)

2019. okt. 6. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!