Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj évek óta azt mondja, hogy kapcsolatban van, közben sehol nem látni a pasiját és luxus cuccai vannak a lánynak, tuti nem a munkája miatt, akkor neki valszeg öreg és gazdag kitartója van?
Figyelt kérdés
2019. okt. 4. 12:23
1/7 anonim válasza:
Nem biztos.
Szerintem inkább luxusprosti.
De lehet, hogy egy házas, gazdag férfi szeretője. A szeretője tömi pénzzel, mert telik rá a családja mellett is, viszont soha nem mer megjelenni vele, nehogy közös ismerősök meglássák és visszajusson az asszonyhoz a hír.
3/7 anonim válasza:
Miért kéne öregnek lennie a kitartónak? Van egy lány, akivel még télen randiztam Puncsról. Nekem váltig állította, hogy nem eltartót keres, meg mással nem is találkozik. Aztán engem offolt, és azóta kint van neki, hogy kapcsolatban. De a férfit soha nem látni egy posztján sem.
5/7 anonim válasza:
A #2 -es válaszoló kommentjét csak én hallottam mr. Csau hangján a másnaposokból? :D
Amúgy sok opció nincs ebben.
1: Anyu és Apu gazdag.
2: Prosti
3: 1-2
6/7 anonim válasza:
Még egy lehetőség van amit itt gyakorin olvastam: néhány csaj szerint a "már van barátja" egy kegyes lerázó szöveg. (Ne kérdezd miért, nem értem ezeket a nőket.)
7/7 anonim válasza:
"Tuti nem a munkája miatt"
Why????
AMúgy lehet, gazdagok a szülei és adnak neki, van passzív jövedelme is, megtakarítása.
Vagy ügyesen vásárol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!